Tudnátok ajánlani olyan dráma filmeket, amik tanulságosak és happy end-el végződnek?
Vidámabbak(Mind "Happy End"):
Amélie csodálatos élete, Human Traffic, Egy különc srác feljegyzései, Cashback, A békés harcos útja, Berlin Calling, Nesze neked, Pete Tong!, Életrevalók
Nem teljesen "Happy", de megnyugtató végkifejlet:
Gettómilliomos, 8 Mérföld, Donnie Darko, Trainspotting, Ez itt Anglia, Született gyilkosok, A part, Mátrix, A próféta, Harcosok Klubja, Felhőatlasz
Kifejezetten megrázó, bár néhol azért keserédes(vegyesen): Ütközések, Disconnect, Gettómilliomos, Tizenhárom, Isten városa, Kidulthood, Requiem egy álomért, A gyűlölet, A hullám, Fekete vidék, Kontroll, The Robber, Leon a profi, Gran Torino, A remény rabjai, Taxisofőr, Kánikulai délután, Túl a fenyvesen, Enter the Void, Marley meg én, Pillangó-hatás
Most így ennyi jutott eszembe, tudom, hogy az utolsókat most nem kérted, de később, ha olyan hangulatban leszel egy-kettőbe a szomorúbb drámákból is belenézhetsz, jó filmek, megéri. :)
Jane Eyre (2011-es változat!)
Ilyen az élet
Charlie st Cloud halála és élete (ezen rengeteget sírtam, de a vége jó)
Szerencse csillag
Séta a múltba (a vége szomorú, de nagyon jó!)
Köszönöm az ajánlásokat! :)
#2/5 sajnálom, hogy így vélekedsz, mert ugyanis az élet szép! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!