Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az A, vagy a B...

Szerintetek az A, vagy a B szemely szanalmasabb? (Beszelgetes a reszleteknel! )

Figyelt kérdés

A személy:

Szia, ismerlek egyaltalan?:))

B szemely:

Nemhiszem

szeptember 6. · Messengerből küldve

A szemely:

latom teged se nevelt meg any *d. koszonni?!

szeptember 6.

B szemely:

Bocsi munka közben irtam sietve Szia

szeptember 6. · Messengerből küldve

B szemely:

pff.. xd

barátnője voltam csumi csáàà..

szeptember 7., 13:32 · Mobileszközről küldve

A szemely:

most nagyon meno voltal:|||

szeptember 7., 13:34

B szemely:

te is komolyan.. nagyon.. r*tty***sss!!!

szeptember 7., 13:35 · Mobileszközről küldve

A szemely:

most b* sz*rt *m:D *ld mar meg magad, sz *r vagy:DDD

szeptember 7., 15:57

Dániel Fábri

A k* rv* any* d mi vagy utânfuto ?" akadjmâr le a csajomrol te r*b *nc !!

szeptember 7., 16:09 · Messengerből küldve

A sszemely:

te se vagy valami ertelmes :DDD jajj de imadom az ilyen rinyap*cs*kat akik : "jaaaj nyaffnyaff beszolt az egyik ismerosod a facebookon most fel kel vagnom az ereimeet":DDD ezt elvezem.

szeptember 7., 22:48

B szemely:

Az anyàdat te g* c*sszàju.. F *szkell a p *cs*dba biztos te nyomorék..

szeptember 8., 16:59 · Messengerből küldve

B szemely:

Te neked nem az ereidet hanem a nyakadat kéne elvâgni.. Ur isten de szégyen vagy.. Azt hiszed felvàgos a szöveged de ink nagyon kislànyos.. Hozzàd illő.. nyaffnyaf.. xd riny ap*cs* az vagy te.. egy g*c*buborék.. Szànalmas vagy.. xd azt hiszed nagyképű lehetsz de csak az orrod akkora mint a fogas.. xd

Tegnap, 12:48 · Mobileszközről küldve

A szemely:

ülj már el.

Tegnap, 12:49

B szemely:

Èn ülök.. Le vagy oltva kicsilàny na ki a nyaffnyaf?!

Tegnap, 12:50 · Mobileszközről küldve

A szemely:

nem latod hogy nem vagyok rad kivancsi csak te pattogsz magadba?

Tegnap, 13:58

Mielott meg barki is el kezdene ugatni hogy jaaj ezek a tini gyerekek milyen bena szocsatakat nyitnak facebookon, inkabb a KERDESEMRE valaszoljon.:D Az ertelmes valaszokat elore is koszonom!

2013. szept. 14. 10:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
te ilyen együgyű szemeteket miért teszel föl kérdésként?
2013. szept. 14. 10:11
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
Ez az egész kib.aszott értelmetlen. Előzményekről semmit nem tudunk, ráadásul úgy beszélnek mint valami értelmi fogyatékosok, főleg az A. Mindkettő szánalmas...
2013. szept. 14. 10:13
 3/20 anonim ***** válasza:
A és B is sötét, mint az éjszaka, de C (kérdező) sem sokkal eszesebb.
2013. szept. 14. 10:17
 4/20 A kérdező kommentje:
Nincsenek elozmenyek. az A szemely megkerdezte egyik ismerosetol a facebookon hogy ismeri e egyaltalan mert ha nem, akkor torli. A B szemely visszairt koszones nelkul es az A szemelykiakadt azon, hogy nem koszont. A B szemelyilledelmesen bocsanatot kert, az A szemely elolvasta, de nem irt neki vissza semmit es torolte ismerosei kozul a felhasznalot. Egy nap mulva irt a B szemely baratnoje hogy "pff...", mire az A szemely vissza szolt neki. szerintem van alapja, csak te , 2.kommentezo vagy akkora retardalt hogy mem erted.
2013. szept. 14. 10:21
 5/20 anonim ***** válasza:
Egyszer a nevét ottfelejtetted Dániel barátunknak... Szerintem C!
2013. szept. 14. 10:35
 6/20 anonim ***** válasza:
Ja és nyugodtan bevallhatod, hogy te vagy A, mert honnan tudnád, hogy miért kérdezte, ha nem te vagy ő. Meg furcsamód 2est jó lepontoztad, mert A-t tartotta rosszabbnak.
2013. szept. 14. 10:40
 7/20 A kérdező kommentje:
igen en vagyok az A, es akkor mivan? Volt ilyen kerdesem hogy "szerintetek melyik vagyok en?" Nem. Nalatod.
2013. szept. 14. 10:46
 8/20 A kérdező kommentje:
a B szemely egy idegesito kis pocs, aki akkor is irt nekem mikor ra hagytam a dolgot. (Y).
2013. szept. 14. 10:48
 9/20 anonim ***** válasza:
Istenkirály vagy! Ez a B annyira szánalmas, hogy csak na! Fu én leverném a helyedben. Ja se? Kicsikém, választ akarsz, tessék megkapod. Mindketten szánalmasok vagytok. Ad1 B, mert ilyeneket csinál. Ad2 te, mert nem tudsz továbblépni az ilyen hülyeségeken... Ad3 lazán hülyének nézel mindenkit, szerinted, ha beírsz egy beszélgetést, amit csak a meg b láthat, aztán egekbe emeled a-t, vajon senki sem jön rá, yogy te vagy az? Tanuljál kincsem, rádfér.
2013. szept. 14. 10:52
 10/20 A kérdező kommentje:
Uristen de gyoker vagy:D egyszeruen kivancsi vagyok a velemenyetekre. Nem akarok en az "egekbe szokni" vagy mi az isten, amit mondtal:DDD. Elobb ismerj meg aztan pattogj te is. de egyebkent nem hiaba irtam azt hogy ki a szanalmasABB, mivel nem vagyok olyan hulye, hogy ne nezzem magam ebben a beszelgetesben szanalmasnak. igy ugassal. olvass a sorok kozt.
2013. szept. 14. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!