Diákok, ti mit és miért dolgoztok év közben?
Eddig bolti eladó voltam és médialeiratozással foglalkoztam. Most időnkénti cikkírós melóim vannak, és mostanra egy egyszeri diktafonról történő szövegleírás is lesz. Mostanra is nézek vmi hosszabb távút, de egyszerűen katasztrófa az órarendem (egy db fix szabad délutánom van, délelőttöm nincs... a csütörtök-péntek egy ideig szabad, de aztán 2 csütörtökön meg 1 pénteken tömbösített órák miatt benn kell maradnom az egyetemen, ezt meg a legtöbb munkahelyen nem kultiválnék), és a munkák többségét úgy hirdetik meg, hogy vállalj min. 3 napot, heti 30 órát, reggel 8-tól du. 4-ig, és ez nekem most nem kivitelezhető sajnos. Az időszaki munkák nagy része meg jó fizikumú fiúknak van meghirdetve (én meg nem jó fizikumú lány vagyok), vagy lehet menni plázába parfümöt fújni (azaz összehazudni mindent vmi gagyi kínai parfümről, hogy az a Dior forgalmazója, és többszörös áron rásózni a gyanútlanokra)... hosztesznek meg nem vagyok elég csinos.
Szóval most marad a keresgélés.
Köszi az eddigi válaszokat! :)
Jöhetnek még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!