Mi a véleményetek erről? (lent) 21F
szia. örülj, hogy van családod, velük tudsz lakni, és nem kell még arra is költeni nekik, vagy Neked mellé keresned, hogy fizess egy albérletet.
EGYÁLTALÁN NEM GÁZ.
Én 21 éves vagyok és lány.Én is a szüleimmel élek,de azért,mert nem találtam munkát amiből külön tudnék költözni.Ha találnék se költöznék el rögtön.
Szerintem nem gáz!
Egy albérlet nagyon drága és problémás főleg ha egyedül vagy és az egyetem mellett dolgoznod is kell.Tudom sokan vannak akik így csinálják.De amíg nincs önálló kereseted amiből egy albit fenntartsd addig nem érdemes elköltöznöd!
Sok ismerősöm költözött el otthonról,mert hűű de jó..Ja csak keresnek havi 60-70 ezret egyetem mellett, havi 40-45 ezer ft(rezsivel együtt) elmegy marad 20-30 ezer amiből még kaját kell magának vásárolnia plussz az egyetemen is fizetni kell vmit,a bérletek sem olcsóak.Hó végére épphogy marad 5 ezer ft-ja vagy pedig semmi.
Nekem azt mondták a szüleim,hogy addig elnem engednének albérletbe amíg nincs fix,önálló keresetem amiből megtudok élni.Ha lesz munkám majd rakok félre.1-1,5 év alatt annyit csak gyűjtök hogy elég legyen egy darabig,persze dolgoznék utána is.Csak a félre tett pénz mindig jól jön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!