Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről?...

Mi a véleményetek erről? (lent) 21F

Figyelt kérdés
egyetemre járok de nap mint nap utazok mivel az egyetem másik városban van,amúgy nem messze,kb.50perc az út.Szóval nem gáz hogy még a családommal vagyok egyetemi koromban,miközben ,a haverjaim,ismerőseim,kolégáim a városban élnek ahol az egyetem van??

2013. szept. 3. 12:48
 1/7 gömbicica ***** válasza:

szia. örülj, hogy van családod, velük tudsz lakni, és nem kell még arra is költeni nekik, vagy Neked mellé keresned, hogy fizess egy albérletet.

EGYÁLTALÁN NEM GÁZ.

2013. szept. 3. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
de miért kell ezt naponta copy/paste-tel kiírni?
2013. szept. 3. 13:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem gáz! Én örülnék neki, ha még a családommal élhetnék! :( Ha pedig egyszer elmész otthonról, valószínű utána már nem mész vissza (lakni).
2013. szept. 3. 13:15
 4/7 A kérdező kommentje:
azért irtam ki még1x hogy irjatok véleményt :) és 1. köszönöm :)
2013. szept. 3. 13:16
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 21 éves vagyok és lány.Én is a szüleimmel élek,de azért,mert nem találtam munkát amiből külön tudnék költözni.Ha találnék se költöznék el rögtön.

Szerintem nem gáz!

Egy albérlet nagyon drága és problémás főleg ha egyedül vagy és az egyetem mellett dolgoznod is kell.Tudom sokan vannak akik így csinálják.De amíg nincs önálló kereseted amiből egy albit fenntartsd addig nem érdemes elköltöznöd!

Sok ismerősöm költözött el otthonról,mert hűű de jó..Ja csak keresnek havi 60-70 ezret egyetem mellett, havi 40-45 ezer ft(rezsivel együtt) elmegy marad 20-30 ezer amiből még kaját kell magának vásárolnia plussz az egyetemen is fizetni kell vmit,a bérletek sem olcsóak.Hó végére épphogy marad 5 ezer ft-ja vagy pedig semmi.

Nekem azt mondták a szüleim,hogy addig elnem engednének albérletbe amíg nincs fix,önálló keresetem amiből megtudok élni.Ha lesz munkám majd rakok félre.1-1,5 év alatt annyit csak gyűjtök hogy elég legyen egy darabig,persze dolgoznék utána is.Csak a félre tett pénz mindig jól jön :)

2013. szept. 3. 17:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy nem érzed jól magad, másoknak akarsz megfelelni.
2014. szept. 21. 16:48
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. szept. 21. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!