Az igaz ember járta ösvényt miért szegélyezi mindkét oldalról az ÖNZŐ emberek igazságtalansága és a GONOSZOK zsarnoksága?!
Hogy megtanulj felállni a földről, ha akadályba ütközöl, és hogy a te kis utad más legyen, mint a szomszédoké.
Ezen ne idegeskedj :) Mindenkivel megesik. "De csak hozz egy sövényvágó kést, és vágd le ezeket a belógó, fertőzött indákat!"
A világon minden ember és élőlény önző, csak az emberek az agykapacitása elérte azt a szintet, hogy képesek legyenek belátni, hogyha pillanatnyilag mellőzik ezt a tulajdonságukat, akkor végeredményben nagyobb haszonra tehetnek szert, mintha folyton ölnék egymást.
A gonoszság és a jóság pedig egy nagyon relatív fogalom. Amíg valami a másiknak jó, addig az lehet, hogy valakinek szörnyű borzalmakat okoz.Például megölni valakit köztudottan "gonosz" tett, de ezzel együtt egy emberrel kevesebb fogja felélni a bolygónkat és szennyezni a légkört. Ez jót tesz a bolygó ökoszisztémájának és a rajta élő más lényeknek.
"Áldott legyen az, ki az irgalmasság és a jóakarat nevében átvezeti gyöngéket a sötétség völgyén, mert ő valóban testvérének őrizője és az elveszett gyermekek meglelője. Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal, és amazokra is, akik testvéreim ármányos elpusztítására törnek, és majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr, amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!"
Túl műveltek vagytok! Szerintem a Ponyvaregény idézetre gondolt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!