Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem válaszolt az edzőm...

Miért nem válaszolt az edzőm szavakkal?

Figyelt kérdés
Nemrég írtam neki egy üzenetet, amiben nagyon jó edzőnek neveztem, és megköszöntem a segítségét. De nem válaszolt többet egy mosolygó hangulatjelnél. Nem igazán értem őt,meg szokta köszönni az ilyen megjegyzéseket. Talán én mondhattam valami rosszat? Pedig én igazán nem akartam, hogy bárhogyan is negatív dolgot mondjak neki. Nem ez jellemző rá.

2013. aug. 27. 05:26
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Küldött egy vigyori fejet kínjában. Te mit írtál volna egy nyálas ömlengő levélre válaszul?
2013. aug. 27. 07:04
 2/7 anonim ***** válasza:

Lehet csak épp olyan kedve volt, vagy sietett. Szerintem ne törődj vele. Ha legközelebb találkoztok vagy beszéltek akkor úgyis látni fogod, hogy viselkedik. Felesleges rajta agyalni addig, nagy valószínűséggel semmit sem jelent, butaság ilyesmin megsértődni.

De gondolom vagy nagyon lelkis típus vagy vagy pedig többet jelent neked az az edző... Ha az utóbbi, akkor próbálj vele valamikor beszélgetni, amikor látszólag ráér és jó hangulatban van. Ilyen kis semmiségeken pedig soha nem érdemes problémázni.

2013. aug. 27. 07:06
 3/7 anonim ***** válasza:

Első: szerintem azért egy nyálas ömlengős levélre is lehet azt írni, hogy köszönöm vagy kedves tőled vagy valamit. Én udvariasságból szoktam ennyit írni akkor is, ha úgy vagyok vele, hogy "na basszus már csak ez az idióta hiányzott nekem a rajongásával". :D

Tehát ennyit kipréselhet magából az ember. Én inkább csak akkor válaszolok hangulatjellel, ha nagyon szomorú vagyok és nincs erőm írni, akkor elintézem ennyivel, mert így könnyebb. Vagy mint mondtam, a sietség, vagy az is lehet, hogy ő ilyen típus, ennyivel szokta elintézni. Esetleg számára az valóban egy igazi mosolyt jelent, nem csak beírja mint sokan... De ismétlem, ilyesmiken nem érdemes fennakadni, az is lehet, hogy ő maga sem tudja miért csak annyit írt.

2013. aug. 27. 07:12
 4/7 A kérdező kommentje:

1. Azért lovak kategóriába írtam, mert lovasedző

2.Nem ömlengős, nyálas levelet írtam neki. Csak megköszöntem az eddigi segítségét, mert tényleg rengeteget segített nekem, mellettem állt akkor is, ha nem voltam jó passzban, és tanácsot adott. A sietségre én is gondoltam, meg emlékszem, említette is, hogy nem volt neki jókedve tegnap, mikor találkoztunk (aznap kaptam az üzenetet). Valószínű, hogy emiatt lehetett. De egyébként igen, én valóban egy mélyen szántó, lelkis típus vagyok :) . Viszont ezt majd megbeszélem vele, egy darabig úgy is nyugtalanítani fog.

2013. aug. 27. 09:06
 5/7 anonim ***** válasza:
az lesz kínos hogyha ezt elolvassa és rákérdez :)
2013. aug. 27. 10:44
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

"1. Azért lovak kategóriába írtam, mert lovasedző"

Gondolom ezt nekünk tudnunk kellett volna!

Mindenesetre akkor se állatok témakör, hanem emberi kapcsolatok!

Bizonyára teljesen felesleges volt a levelet is megírnod, nem kell mindig annyit dumálni! Jobb ha szóban se fárasztod ilyenekkel, ha nem akarod hogy eltorzult fejjel menekülni kezdjen!

:D

2013. aug. 27. 17:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi kínos nincs benne, és abban sem, hogy megköszönte a dolgot. Még akkor sem, ha esetleg túl ömlengősre sikerült. :) Vannak akiktől távol áll az ilyesmi, de szerintem attól még ez inkább egy szép dolog. Főleg ha neki tényleg sokat jelentett.

Egyébként meg tenni rá magasról, úgysem lehet mindenkinek megfelelni. :D Ha nem köszönte volna meg, akkor meg azt pusmognák, hogy micsoda felfuvalkodott hálátlan lány/fiú.

Mondjuk biztos edzőben is van ilyen, aki annyira el van szállva, hogy már meg sem köszöni az ilyet. :DD De a kérdező említette, hogy mondta az edző, hogy nem volt jó passzban, tehát gondolom itt nem erről van szó.

Magyarán szerintem semmi probléma nincs kérdező, csak ez most rosszul jött ki. :)

2013. aug. 27. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!