Mi a véleményetek a páwákról és a rockerekről?
Ez nem igaz, én is rocker vagy /lány/ és nekem az old-rocker pasik, meg persze a mai rocker pasik is bejönnek, a páwákat meg felköttetném. Na jó, nem mindet. xD De van olyan, ami kiveri a biztosítékot.
És igen, sajnos egyre több a páwa, de gondolkozzunk el, hogy mindig lesz egy-két normális ember, aki rocker marad!
"Mert a rock örök és elpusztíthatatlan!"
az én szemembe a lényegi különbség abban mutatkozik meg köztük, hogy a páwák a divatot követik, bégetnek a nyájjal, míg a rockerek kimutatják mindenkinek, hogy igenis ők ezt a zenei irányzatot követik
ez a nem mindegy
Igen, a rockerek bizony kimutatják, hogy egy bizonyos, szűkebb körökben kifejezetten divatos zenei irányzatot követnek, egyen-zenekarospólóban, egyenmálhazsákkal a hátukon, birkamód rázva az egyenhosszúhajukat az egyenzenekarok egyenkoncertjein. Mi ez, ha nem csordaszellem? Vagy ez a csordaszellem talán jobb csordaszellem, mint a hagyományos divatmajmok csordaszelleme? És ha igen, akkor miért jobb ez a csordaszellem? Mert az a tévképzet él közben a fejükben, hogy nem elektronikus zenét hallgatnak? Valahogy nem hallom a lantok, a klasszikus gitárok, a zongorák és a hegedűk csengését a Rammstein koncerten.
Félreértés ne essék, én is élek-halok a rock and rollért, de ettől miért kéne felsőbbrendűnek éreznem magam? Talán meg kéne próbálni dallamokat kicsikarni egy ilyenből ( [link] ), mielőtt ítélkeztek mások felett.
nem értem mit tudsz még ezen bonyolítani...
a páwák kialakulásának semmi köze semmilyen zenéhez
az egyik azért lesz az mert a másik is az, ez csak a divatról szól
a rockerek nem azért lesznek azok, mert egyre többen olyanok, sőt elég kevesen vannak
ők a zene miatt azok
Én is rockot hallgatok, és úgy öltözök, mint egy normális ember. Mi a halál baj van veletek emberek? Ha valaki rockot hallgat, akkor az egész nap feketében kell hogy járjon, meg tele kell hogy legyen mindenféle sz*rral?!
Istenem.
Az ilyen páwa srácok meg ki fogják nőni. Minden fiatalkor ilyen. Régebben füvező hippik, utána ravepartyn bedrogozott fiatalok, máskor meg punkok.
Itt már csak az a gusztustalan, amikor valaki próbálja játszani a fehér lovagot, mint ahogy a kérdező is teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!