Szerintetek Zámbó Jimmy a Mennybe vagy a Pokolba került?
Figyelt kérdés
2013. aug. 21. 08:34
1/12 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen csak megszűnt létezni. Egyikben sem hiszek.
3/12 anonim válasza:
Hát, ha létezne menny és pokol, akkor most biztos a pokolban lenne.
4/12 anonim válasza:
Szerintem a mennybe van és azt énekli "Egy jó Isten mindent megbocsájt nekem" :D
5/12 anonim válasza:
Lánykorában itt lakott a házunkban, de nem fogadta az udvarlásomat, ezért a pokolba kívántam! (Nem vagyok mohokos, ő nézett ki baró roma csajnak, zsemle cicikkel, nagy szemekkel, gömbölyű popsival, aranyló hajzuhataggal).
6/12 anonim válasza:
Ha csupan elmeleti sikon boncolgatjuk a kerdest akkor termeszetesen a pokolba, hisz az ongyilkossag foben jaro bun :)
7/12 anonim válasza:
Csupa elméleti síkon nézve nem akart öngyilkos lenni,, véletlen volt..
8/12 anonim válasza:
Attól függ ki lőtte le. Szerintem a felesége és Mennyországba került.
9/12 anonim válasza:
Ha a felesége lőtte le, akkor sem kerülhetett a mennyországba, mert elviselhetetlenül rossz természetű volt, nagyképű, és sokszor fenyegetett embereket fegyverrel. Meg ott voltak még a megcsalások, meg a maffiaszerű mutyijai, szóval nem volt olyan jó ember, hogy a mennyországba juthasson.
10/12 anonim válasza:
Mélyen vallásos ember volt. Árpád testvér szerint vasárnap elment a templomba és a görög katolikus osztálytársam biztos állítása szerint karácsonykor és húsvétkor ott volt Hajdúdorog. Nyilván igen voltak maffiózós dolgai a Patakyval meg Lajcsival is biztos de világ életében hit Istenben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!