Nem rossz nézni a tűzijátékot, tudván, mennyi pénzt elpazarolnak ezzel?
Itt ülök Borsod megyében álláslehetőség nélkül és biztos nem vagyok ezzel egyedül.
Belenéztem a tűzijáték közvetítésébe és iszonyatos szomorúság fogott el, hogy mennyi pénzt kidobnak erre, hogy szórakoztassák a népet miközben emberek százezrei nyomorognak munkalehetőség nélkül éhezve.
A turizmus miatt fontos, ne aggódj visszahozza az árát.
Mondjuk szerintem dögunalom, és minden évben ugyanaz, de veszteséget nem okoz az államnak.
Bizony nálunk már évek óta nincs Karácsony sem.
Pontosabban van műfa és vacsora, de ajándékozás nincs.
Leírom mégegyszer.
A tűzijáték az állam számára NEM VESZTESÉG!
Élénkíti a turizmust, a partmenti vendéglátóhelyeken és a hajókon sokkal többen költenek (ÁFA-bevétel), plusz bejön pénz a reklámozásból is. Valamint ha nem rendeznék meg, akkor csak rosszabb lenne, mert csökkenne a befektetői bizalom Magyarország iránt, és csak magasabb kamattal kaphatnánk hitelt.
Olyan ez, mint mikor 200 fős esküvőt szervezel, és mindenki azt mondja, hogy mekkora pénzkidobás. Csak ők nem tudják, hogy a 200 főnyi nászajándékból és menyasszonytáncból visszajön az ára.
Egyébként meg ennyi erővel akkor ne legyen tűzijáték, díszkivilágítás, sőt állami TV se kéne, mert ott a TV2 és Rtl Klub.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!