Vékony pasik-"dagi" nők. Miért?
ugyértem, rengeteget látjuk, hogy egy vézna pasi mellett egy duci csaj van. mért lehet ez? ti tudjátok a titkát? :D
/nem rosszindulat, én se vagyok egy nádszál.. :) /
Miért kéne mindenki ideáljának a soványnak lennie? Aki nem csonti, máris legyen csak a maradéké? Itt mindenki tizenéves?
Nem tetszenek a vékonyak, pedig én az vagyok. És nem, nem azért mert ez jutott.
Ez szerintem is önámítás...nem hiszem hogy ezek a férfiak visszautasítanának egy sportos, vékony nőt. Egyszerűen ma ez az ideál. Párválasztásnál az egészség, a szimmetria döntő és lehet hogy régebben igen, de ma már egy kövér nő nem kelt egészséges benyomást. (és feleslegesen a termékenység szimbóluma, nagyon sokan akkor esnek teherbe amikor megszabadulnak a plusz kilóktól, méreganyagoktól).
Nyilván muszáj magukkal elhitetniük, mert nem élhetnek úgy valakivel, hogy utálják a kinézetét..Egyszerűbb azt betáplálni az agyba hogy én ezt szeretem és kész.
Én vékony vagyok és nem szeretem a kövér nőket.
Hasonló a hasonlót vonzza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!