Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy tudjam titkolni, hogy...

Hogy tudjam titkolni, hogy jól élünk?

Figyelt kérdés

Új munkahelyre kerültem, és szeretném, ha nem derülne ki milyen anyagi körülmények között élek. Az előző munkahelyemen tudták az emberek, és a női munkatársak a hátam mögött folyton ezen csámcsogtak.

Ezt most szeretném elkerülni. Mi tegyek, vagy mit ne tegyek.

Köszönöm!

25/L

2013. aug. 14. 18:54
 1/10 anonim ***** válasza:
ne adj arra utaló jelet,ne legyenek olyan megnyilvánulásaid amiből erre következtetni..
2013. aug. 14. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
Javíts a helyesírásodon, mert így mindenki látni fogja, hogy a gazdag rokonok tolták át a feneked az iskolákon, és valójában semmi közöd nem volt a tanuláshoz.
2013. aug. 14. 20:02
 3/10 anonim ***** válasza:
nyaralás felejtős, járj lehetőleg ugyanazokban a ruhákban, failbookot szüntesd meg, járj busszal, hajadra kínosan ügyelj, hogy sima legyen, cipő-táska, meg ilyesmi amit csak a nők vesznek észre ezekre is ügyelj. Fasziknak ez édesmindegy.
2013. aug. 14. 20:17
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó!!!

A második válaszoló reakcióját, meg nem értem, mert úgy ítélkezik, hogy semmit nem tud az életemről.....

A jelenlegi jó anyagi körülményeim nem a családomnak köszönhető, hanem azt a párommal közösen értük el és folyamatosan dolgozunk is rajta.

2013. aug. 14. 20:47
 5/10 A kérdező kommentje:
Amúgy meg mi a gond a helyesírásommal?
2013. aug. 14. 20:49
 6/10 anonim válasza:

Semmi baj nincs a helyesírásoddal, a 2. egy féltékeny idióta!

Az öltözködésed legyen egyszerű, nyaralásokról ne beszélj, mondd, hogy a Balcsira mentek és kész. Nehéz lesz titkolni, pláne ha már valakivel jó ismeretséget kötsz.

2013. aug. 14. 21:08
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Második vagyok.

Öt sorban két hiba, abból a legsúlyosabb a kérdésben:

Hogy tudjam titkolni, hogy jól élünk? -> Hogy tudnám eltitkolni, hogy jól élünk?

ha nem derülne ki milyen anyagi körülmények között élek. -> ha nem derülne ki, milyen anyagi körülmények között élek.

Mi tegyek, vagy mit ne tegyek. -> Ezzel nincs gond, csak száz éve használták falun.

A veszekedés meg nem az én asztalom, szóval a hatos kommentet jelentettem.

2013. aug. 15. 11:45
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

mekkora sz*rrágó vagy utolsó :)

ruhák, nyaralások nagyon mutatják....ne mond el és kész :) max az egyszerűbbeket azt jóidő :)

2013. aug. 15. 11:59
 9/10 anonim ***** válasza:
11:45-öst kéne kitiltani kedves modik
2013. aug. 15. 12:36
 10/10 A kérdező kommentje:

Ha én is kötekedni akarnék, akkor azt mondanám, hogy óriási különbség van helyesírási és nyelvtani hiba között. De nem állok neki itt osztani az észt, mert én nem abban lelem az örömöm, hogy osztom az igét a gyakorikérdéseken..... Nekem más hobbim van, ami ennél szerencsére sokkal tartalmasabb! :)

A többiek segítségét köszönöm szépen, igyekszem okosan cselekedni.

2013. aug. 15. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!