Hogy tudjam titkolni, hogy jól élünk?
Új munkahelyre kerültem, és szeretném, ha nem derülne ki milyen anyagi körülmények között élek. Az előző munkahelyemen tudták az emberek, és a női munkatársak a hátam mögött folyton ezen csámcsogtak.
Ezt most szeretném elkerülni. Mi tegyek, vagy mit ne tegyek.
Köszönöm!
25/L
Köszönöm kedves utolsó!!!
A második válaszoló reakcióját, meg nem értem, mert úgy ítélkezik, hogy semmit nem tud az életemről.....
A jelenlegi jó anyagi körülményeim nem a családomnak köszönhető, hanem azt a párommal közösen értük el és folyamatosan dolgozunk is rajta.
Semmi baj nincs a helyesírásoddal, a 2. egy féltékeny idióta!
Az öltözködésed legyen egyszerű, nyaralásokról ne beszélj, mondd, hogy a Balcsira mentek és kész. Nehéz lesz titkolni, pláne ha már valakivel jó ismeretséget kötsz.
Második vagyok.
Öt sorban két hiba, abból a legsúlyosabb a kérdésben:
Hogy tudjam titkolni, hogy jól élünk? -> Hogy tudnám eltitkolni, hogy jól élünk?
ha nem derülne ki milyen anyagi körülmények között élek. -> ha nem derülne ki, milyen anyagi körülmények között élek.
Mi tegyek, vagy mit ne tegyek. -> Ezzel nincs gond, csak száz éve használták falun.
A veszekedés meg nem az én asztalom, szóval a hatos kommentet jelentettem.
mekkora sz*rrágó vagy utolsó :)
ruhák, nyaralások nagyon mutatják....ne mond el és kész :) max az egyszerűbbeket azt jóidő :)
Ha én is kötekedni akarnék, akkor azt mondanám, hogy óriási különbség van helyesírási és nyelvtani hiba között. De nem állok neki itt osztani az észt, mert én nem abban lelem az örömöm, hogy osztom az igét a gyakorikérdéseken..... Nekem más hobbim van, ami ennél szerencsére sokkal tartalmasabb! :)
A többiek segítségét köszönöm szépen, igyekszem okosan cselekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!