Mit gondoltok a mai Facebookos 'netcelebekről'? Ti jóba vagytok valakivel közülük? Mi a véleményetek róluk?
Figyelt kérdés
2013. aug. 13. 08:18
11/13 anonim válasza:
rettenetesen káros szerintem. én Shen Si-t ismerem 3 éve. Tavaly nem ilyen volt...az utóbbi 1 évben inkább kerülöm is, még akkor is, ha néha Kaposvárra lejön. És igen, rettenetesen gáz szerintem...de hát nem kell sokmindent magyarázkodni, a TV erre tanít. Elég ránézn az MTV-re és a VIVATV-re. Ezek zenecsatornák voltak ugye valamikor, mostmeg konkrétan jó, ha mind2ben összesen 10% zene megy. A maradok 90% tipikus amerika népbutító sorozat, ami azt mutatja, hogyan legyél r*banc, mert az menő meg SWAG...és ez idáig itt megállt, csak ugye az RTL és TV2 mint nézettségre éhes csatorna, természetesen nekik is kellenek az ilyen fajta műsorok...ezek után a fiataloknak lesz egy példa, de nem biztos, hogy ők ezt megtehetik, ellenben van 2-3 ember, aki igen...és ezekre felnéznek, holott csak valami senkiháziak kinyalt s*ggel...Mindegyik elvált szülő kölke...ezt is észrevettem egyébként mostanában, hogy amikor anyu és apu is talál magának egy fiatalabb párt, mennyivel jobban megy, és persze a közös gyereket meg tömni kell pénzzel, hogy ne mondja, h elhagyagoltam. Nekem sosem volt ilyen. Én mindig azt kaptam, ami szükséges. Sose volt olyan, hogy akartam volna valami feleslegeset. de mind1 ez egy más kérdés....szóval egyébként már páran rájöttek, hogy az ask.fm unalmas...már csak a ecsetfejek csinálják...nyilván miért...azért, mert sokkal élvezhetőbb az, amikor csajok vannak érted oda, mint mikor a pasik élveznek a képeidre...
12/13 anonim válasza:
A legtöbb facebook celeb bunkó.. nem írnak vissza senkinek csak akkor ha az illetőnek sok lájkja van, de pl Shen Si nagyon kedves lány, ő mindenkinek visszaír.. nincs elszállva magától h sok lájkja van.:)
13/13 anonim válasza:
Ismerek párat, egyikkel nagyon jóba vagyok, szoktunk lelkizni is meg minden, tök normális. Imádom <3 És ő egyáltalán nem szereti ha le netcelebezik, nem érzi annak magát, meg nem volt célja h netceleb legyen, de hát így alakult.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!