Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tegyek? (többi lent)

Mit tegyek? (többi lent)

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm nem hajlandó sminkelni magát! 14 éves múlt,most megy gimnáziumba. Arra sem hajlandó hogy egy kevés szempillaspirált feltegyen...

2013. aug. 12. 18:06
1 2
 11/16 anonim válasza:
Én nem szeretnélek osztani csak annyit mondok erre hogy érezze magát jól úgy ahogy van :).Had kérdezzem meg csúnya vagy nem?mert ha igen megértem hogy megkérted mert te csak segíteni akartál :)
2013. aug. 13. 12:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem,nem kifejezetten csúnya,inkább étlagos. :)
2013. aug. 13. 13:46
 13/16 A kérdező kommentje:
*átlagos*
2013. aug. 13. 13:46
 14/16 anonim válasza:
értem :) hát ha te csak jót akartál nincs semmi gond :)
2013. aug. 27. 20:18
 15/16 anonim válasza:
(utolsó voltam :D )
2013. aug. 27. 20:18
 16/16 anonim ***** válasza:

Mit akartok, válaszolók, én 14 évesen vörös rúzst meg türkizkék szemfestéket kentem mindennap magamra, úgy néztem i, mint egy rossz prosti, csak én nem akartam belátni, hogy sza..........rul nézek ki, és em hagyta abba.

Amint nagykorú lettem, ez gyökeresen megváltozott. Már csak szempillaspirál, amit naponta magamra festek.

Szerintem amúgy sok tinicsaj azt hiszi, ettől lesz felnőtt(es kinézetű)... De utána rájönnek, h nagyot tévedtek. Ahogy arra is sok cseperedő kiscsaj rádöbben az évek alatt, hogy nem öregít rajtuk semmit, nem lesz a 16-ból 26 egy vastag vakolattól.

Én is azt hitte, h ez a menő, de rájöttem, nem kell úgy kinézni, mintha egy Nicki Minaj/Jennifer Lopez videoklip-forgatásra készülne egy ember, oszt' közbe meg csak 1 átlag hétköznap az egész...

20/nő

2019. okt. 12. 12:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!