Hamarosan Gólyatábor. Mire számítsak?
Figyelt kérdés
fősulira fogok menni és hamarosan gólyatábor lesz. Milyenek szoktak ezek lenni? Nem vagyok passzív embert, nyíltan szeretek másokkal ismerkedni. Az alkohol sem áll távol tőlem, van egy hedonista felfogásom, viszont nem vagyok "vad". DJ-k lesznek, amikre én csak húzom a számat, de hát ha jobbra nem telik, akkor az is valami. Van itthon jó baráti társaságom, viszont nem tudom, hogyan fogok bevágódni egy új helyen. Valszeg egy felessel kezdem majd... :)2013. aug. 11. 23:51
1/2 anonim válasza:
Hát ha egy valamire való társaság szervezi a tábort, akkor nem kell félni semmitől, itatni fognak titeket és mint tudjuk, az alkohol minden akadályt felold :P :D
2/2 anonim válasza:
Hallod, a déjék miatt ne aggódjál, én is rühellem a sivítozó brostepet, de beb*szva a legnagyobb áldás, ami létezik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!