Ha facebookra feltöltöttem pár képet a nyaralásomról és senki nem lájkolta, az miért van?
Figyelt kérdés
Töröljem le őket?2013. aug. 11. 20:31
2/11 anonim válasza:
Mert nyilván nem kedvelik azt hogy neked ez a legfontosabb. Nálunk is van ilyen ember. Megmondtam hogy megyek én is strandra, de ő azt hitte hogy nem megyek, csak mert nem adtam magam hozzá facebook-on. Tudod mit csinálj: Éld az életedet a Facebook-on kívül is.
5/11 anonim válasza:
Gyakori probléma az időzítés.
18:00 és 20:00 között érdemes feltölteni hétköznap, hétvégén pedig 16:00 és 19:00 óra között. Ezek a leglátogatottabb időszakok.
6/11 anonim válasza:
mert minden ember magasrol le $zarja ki mikor mit csinál és hol,mindenkinek megvan a saját gondja.
8/11 anonim válasza:
Ki az eget érdekel, hogy hol a francba nyaralsz... Örülj, hogy nincs nem tetszik gomb...
9/11 anonim válasza:
Nekem is van pár ismerősöm, aki folyton magáról tölt fel fotókat, hol volt, mit csinált, milyen pózban fetreng épp...hát sokáig nem voltak az ismerőseim, nem bírom az ilyen embereket...
10/11 anonim válasza:
Ha lenne "rohattá vóna oda" gomb, lehet kaptál volna kettőt-hármat jelen jobbanteljesítés közepette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!