Lehetséges hogy megtalálom? Hogyan találhatnám meg?
Volt egy fiú az álmomban, de soha nem is láttam sehol sem de mégis mintha ismertem volna. Teljesen emlékszem az arcára hajára kinézetére meg minden, de konkrétan az álmom minden eggyes részletére is. 2 darab álmom volt 2 egymást követő héten csütörtökönként. (ha ez számít...)
Nagyon jól rajzolok grafikusan, meg arcot is élethűen tudok... ha lerajzolnám akkor facebookon vagy bárhol meg tudnám találni hogy ki ő? (kérlek szépen normális válaszokat írjatok)
1. ha göndör gesztenye barna a hajad 170-180 cm körül vagy akkor lehetsz talán ta is. de nem hinném...
2. gondoltam erre is de azért még köszi...
Lehetetlen, hogy még nem láttad, hiszen az álmaidban megjelenő arcok, dolgok, helyek, mind-mind olyan dolgok alapján épülnek fel, amiket valahol már láttál.
Az agyad nem kreál új arcokat. Valószínű, hogy az utcán láttad futólag, és később szerepelt egy álmodban.
Nagyon kevés az esélye annak, hogy megtalálod, de sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!