Valaki beszélgetne velem, vagy mit csináljak? Nagyon félek.
Na, ez megnyugtató. :)
Jó, hogy eszembe juttattad, előveszem a bocis éjjeli lámpát, és azzal alszok. Amúgy húgomé, de biztosan szívesen kölcsönadná. :DD
Kiskorom óta félek a sötétben, a szellemektől, meg amúgy is sok fura félelmem van. :D
Mióta megnéztem a paranormal activityt még jobban parázok a szellemektől..
17 éves vagyok, és lány. :)
:DDD
Én általában a Comedy Centralt nézem este, főleg ha nem tudok elaludni. Azon szerencsére nem adnak ilyeneket. :D
Hát szégyen vagy nem, férfi létemre én is félek a sötétben, de csak ha házban vagyok.Szabadban már nem annyira.Nem gondoltam, hogy egy "elvtárs" is létezik még valahol, ráadásul lány személyében.Nem tudom emlékszel-e Pándy Andrásra, vagy hallottál-e róla?
Ettől a képtől még a mai napig is kiráz a hideg, a gyerekkoromat beárnyékolta Pándy Andrástól való félelmem, és még a mai napig is képes vagyok magamat az őrületbe kergetni, ha éjjel egyedül vagyok a szobámban és elképzelem, hogy Pándy András belép az ajtómon a bal oldali rondasággal, ugyanilyen hideg szemekkel és csak néznek, vagy ha az ablakon kopogtatnának.
Ez meg a másik alak, akitől szívrohamot kapok, ha elképzelem ahogy felkapcsolom a sötét konyhában a villanyt és a betegesen vigyorgó pofáját látom meg:
Én is annyi vagyok. :D
A Paranormal Activity-t haverokkal néztük csoportosan, úgy pedig semmi nem lehet ijesztő. :D Azzal szórakoztunk, hogy minél érdekesebb fejeket próbáltunk találni úgy, hogy véletlenszerű pillanatokban megállítottuk a filmet. :D Volt néhány. xD
Úgyhogy szerencsére én megúsztam a Paranormal Activity-parát. :)
Én egyszer odahaluztam magam mellé ezt alvásparalízis közepén, hát egy jó ideig nem aludtam utána.:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!