Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valaki beszélgetne velem,...

Valaki beszélgetne velem, vagy mit csináljak? Nagyon félek.

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok itthon pénteken és szombaton. Eddig örültem neki, tök jól elvoltam egész nap. Viszont csak most jutott eszembe, hogy FÉLEK a sötétben. Nem tudom elterelni a gondolataimat. Nincs hangulatom filmet, vagy mesét nézni. Gondoltam, hogy olvasok valamit, mentem volna be a szobámba, felkapcsolom a villanyt, és kiégett az égő. :DD berohantam a laptopomért meg a plüssmacimért, de rohadtul parázok. Mit csináljak? Beszélgessen velem valaki...:D Elromlott a telefonom, és nem tudom felhívni barátnőmet, hogy jöjjön fel skypera, vagy valami. :|
2013. aug. 9. 21:01
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Hihetetlen, hogy nekem 25 éves férfiként hasonló problémáim vannak :D A saját házamban egyedül vagyok 2 hete és éjjel nem merek kimenni a konyhába :D Nyitott fénynél alszom,és én is a szellemektől félek :DDD Nem vagy egyedül
2013. aug. 9. 21:28
 12/32 A kérdező kommentje:

Na, ez megnyugtató. :)

Jó, hogy eszembe juttattad, előveszem a bocis éjjeli lámpát, és azzal alszok. Amúgy húgomé, de biztosan szívesen kölcsönadná. :DD

2013. aug. 9. 21:30
 13/32 anonim ***** válasza:
Kapcsold fel a villanyt mindenhol, a tévét állítsd halkra de nem kapcsold ki :DDD Képzeld,pont tegnapelőtt éjjel történt, hogy én égve hagytam a tévét, erre discovery-n a deadly devotion beharangozóját sugározta olyan hajnali 2 körül.Pont egy rémisztő pofára és sátáni hangokra ébredtem fel.A hideg kirázott tőle, és nem tudtam visszaaludni.Nem értem miért félünk?Te lány vagy?Hány éves vagy?
2013. aug. 9. 21:38
 14/32 A kérdező kommentje:

Kiskorom óta félek a sötétben, a szellemektől, meg amúgy is sok fura félelmem van. :D

Mióta megnéztem a paranormal activityt még jobban parázok a szellemektől..

17 éves vagyok, és lány. :)

2013. aug. 9. 21:40
 15/32 anonim válasza:
Én egyik éjjel bekapcsoltam a tévét, és egy tűzokádó sárkány okádott tüzet a kamerába 130 decibeles hangerővel. :D Éjjelre kapcsoljátok ki, vagy keressetek mesecsatornát ha esélyes, hogy elalszotok. :D
2013. aug. 9. 21:44
 16/32 A kérdező kommentje:

:DDD

Én általában a Comedy Centralt nézem este, főleg ha nem tudok elaludni. Azon szerencsére nem adnak ilyeneket. :D

2013. aug. 9. 21:45
 17/32 anonim ***** válasza:

Hát szégyen vagy nem, férfi létemre én is félek a sötétben, de csak ha házban vagyok.Szabadban már nem annyira.Nem gondoltam, hogy egy "elvtárs" is létezik még valahol, ráadásul lány személyében.Nem tudom emlékszel-e Pándy Andrásra, vagy hallottál-e róla?

[link]

Ettől a képtől még a mai napig is kiráz a hideg, a gyerekkoromat beárnyékolta Pándy Andrástól való félelmem, és még a mai napig is képes vagyok magamat az őrületbe kergetni, ha éjjel egyedül vagyok a szobámban és elképzelem, hogy Pándy András belép az ajtómon a bal oldali rondasággal, ugyanilyen hideg szemekkel és csak néznek, vagy ha az ablakon kopogtatnának.

Ez meg a másik alak, akitől szívrohamot kapok, ha elképzelem ahogy felkapcsolom a sötét konyhában a villanyt és a betegesen vigyorgó pofáját látom meg:

[link]

2013. aug. 9. 21:45
 18/32 anonim válasza:

Én is annyi vagyok. :D

A Paranormal Activity-t haverokkal néztük csoportosan, úgy pedig semmi nem lehet ijesztő. :D Azzal szórakoztunk, hogy minél érdekesebb fejeket próbáltunk találni úgy, hogy véletlenszerű pillanatokban megállítottuk a filmet. :D Volt néhány. xD

Úgyhogy szerencsére én megúsztam a Paranormal Activity-parát. :)

2013. aug. 9. 21:49
 19/32 anonim válasza:

[link]

Én egyszer odahaluztam magam mellé ezt alvásparalízis közepén, hát egy jó ideig nem aludtam utána.:D:D

2013. aug. 9. 21:52
 20/32 A kérdező kommentje:
Gyaj, én soha többé nem akarom látni. Még csak gondolni sem akarok rá, da a padlás most pont fölöttem van.. asszem a 2. vagy 3. részét láttam, ott volt a padláson. :| xD
2013. aug. 9. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!