Miley Cyrus (többi lent)?
Először is, nem vagyok Hannah Montana rajongó...
Nem is annyira kedveltem azt a sorozatot, Lehet hogy az arcát testét nem változtatta meg de a modorát igen, nem volt ilyen, imádtam a klippjeit most meg csak nézd meg a "We can't stop"-osat, arról beszélek hogy minek kellett ezt?
Lehet hogy a menedzsere ajánlották, de ő eleve mondhatott volna nemet ill. majdnem annyi unlike van rajta mint like szóval ennyit a menedzserek jó tanácsain..
Persze, hogy annyi negatív visszajelzés van (szinte), mint pozitív, mert azok a kislányok, akik akkoriban szerették még, amikor Hannah Montana volt most lázadnak ez ellen. De azt kell mondani, hogy ezek a "rajongók" vagy nézők, teljesen mindegy minek nevezed, soha nem a valódi Mileyt szerették, hanem Hannah Montana-t. Ő maga mondta nem is olyan régen, hogy soha nem volt olyan jó, mint amilyen karaktert el kellett játszania. És nem csak a filmre értem az eljátszást. Mert a valóságban sem viselkedhetett úgy, ahogy akart ameddig ment a film. Most, hogy vége és nem kell magát megjátszania a valóságban sem, így már nem mindenkinek tetszik!
Én őszintén megmondom, hogy nem érdekelt egészen addig, amíg Hannah volt. Most már viszont-talán-azt lehet mondani, hogy szeretem. És őszintén örülök, hogyha most már felvállalhatja a személyiségét, és ami még jobb, hogy már teljesen más, mint Selena Gomez!!!
Na jó megint elmondom nem szerettem azt a sorozatot, néha megnéztem a tv-be ha unatkoztam, nem voltam és nem is akarok Hannah Montana rajongó lenni... Én a klippjeire gondoltam, attól még hogy azt akarta hogy ne úgy tekintsenek rá mint Hannah-ra nem kellett volna k*rvás videókat csinálnia, én is szeretem Selenát de most ha összehasonlítod őket... Selena leborotválta a haját csak amiatt hogy elfelejtsék azt a sorozatot? Nem
Selena k*rváskodik a klippjeiben? Nem
Na és mit gondolsz miért nem?
Hát egyértelmű, hogy azért, mert neki tökéletes ez a "tinik kedvence" dolog. Van akinek nem tetszik és van olyan, aki ki akar törni ebből a tinis dologból!
1, ez csak egy példa volt
2, még mindig nem válasz arra hogy miért k*rváskodik
1., Selena Gomez soha nem lesz más mint a "tinik kedvence". Maximum majd, ha felnőnek a kis kedvelők akkor ők majd esetleg meghallgatják nosztalgia céljából. De nem nézek ki belőle többet!
2., Kedves kérdező, lehet, hogy neked k*rvás, de nem mindenkinek! És lehet, hogy nem azért váltott stílust, mert ezzel akarta mutatni felnőttségét, hanem az is előfordulhat, hogy ez az amiben jól érzi magát!
3.,Az meg hogy kinek ki a példaképe saját döntése!
Ami pedig a legdurvább, hogy mindenki a haján akad ki! Nem értem, hogy mi a baj vele! Az, hogy így a szebb vagy ahogy volt az relatív. Mert biztos mindenki hallotta már, hogy A SZÉPSÉG RELATÍV!!!
És csak meg kell nézni mind a kettőjük legújabb videóját!
Selena: 1 hónapja van fenn:22 843 299
Miley: kb. 2 hónapja van fenn:153 307 247
Szerintem egyértelmű, hogy a melyik tetszett jobban a többségnek!!!
Ja és Selenaval,mint lehetőséggel én is csak a példa miatt éltem!
1, Azért nem nézel ki belőle többet mert lenézed..
2, Hát pedig k*rvás azért készülnek a klipjéről a paródiák is mert pont hogy az abban a klipben és lehet hogy most már az is marad...
3, Azért akad ki mindenki a haján mert ti azt mondjátok milyen jól néz ki, igen tényleg nagyon jól néz ki hogy ősz a haja felül oldalt meg barna és olyan a haj formája mint egy fiúnak... Tudom hogy néhányotoknak ez a dilije/divatja de szerintem röhej hogy egy lány ilyen hajat képes csinálni magának...
4, Igen megnéztem mindkettőjük videóját, jó hogy a nézettséget rakod fel nem pedig a lájkokat.. A nézettség csak annyit bizonyít hogy többen ismerik Miley-t
Selena: 300k Like és 26k unlike
Miley: 800k Like és 723k unlike
Ez jeleni azt hogy melyik tetszett jobban a többieknek.. Mileynak majdnem annyi unlike-ja van mint like-ja ...
A haját úgyszint példaként mondtuk..
http://www.youtube.com/watch?v=aH2jJdBkGgs
Itt az egyik paródia róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!