Honnan tudja a mentő, rendőr, tűzoltó hogy kit kell értesíteni ha valami történik?
azt hallottam, hogy meg kell jelölni a telefontban azt a névjegyet akit szeretném hogy értesítsenek így: ICE, ezt nem nagyon hiszem el, hogy ott keresgélik ... de ha mégis és telefonzáram van akkor?
azt is hallottam hogy az okmányokat nézik és úgy értesítenek, de ha nekem anyukám, apukám meghalt?
Azt még el tudom képzelni, hogy megpróbálják a telómat megnézni, be tudnak-e menni, találnak-e abban olyat hogy mama, papa, hasonlót.
Egyébként nem szoktak ezzel foglalkozni, az ő dolguk nem ez.
Majd ha hiányzol valakinek (= család, rokon, szomszéd), akkor csinál körtelefont, ismerősöket, kórházakat körbetelefonálni, végső esetben szokták hívni a rendőrséget is, tudnak-e valami balesetről, stb. stb.
A kisebb településeken levő kórházaknál egyébként a portás felvési, hogy a mentők kit szállítottak be, nagyobb helyeken a beteg-felvételit kell telefonon kérni.
Az biztos, hogy ezen a téren ez még nem amerika!
Vagyis, ha a család nem kezdi el keresni, a hivatalok hivatalból nem igazán teszik ezt meg.
első, nyilván benne lenne az anyukám meg az apukám, mamám, papám is de egyikőjük sem él már.
ezáltal hiába nézik a személyimet is ha egyszer anyám nem él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!