Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is aranyosnak tartja a...

Más is aranyosnak tartja a melegeket?

Figyelt kérdés
Heteró lány vagyok. Igazából nem tudom megfogalmazni, hogy mit tartok bennük aranyosnak. Talán azt, hogy olyan másak és hogy bátran felvállalják egymás előtt magukat. :) Szerintem ha valamelyik barátom meleg lenne és elmondaná nekem, akkor örülnék neki, hogy ismerhetem. Az egyik barátnőm szerint furcsa vagyok, mert ha ő rosszat mond rájuk, automatikusan elkezdtem őket védeni. Más is van így ezzel? 15/L

2013. aug. 4. 13:27
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
87%
Én 21 éves hetero férfi vagyok. Én régebben elítéltem a melegeket, mert hogy természetellenes. Ezt egészan addig úgy gondoltam, amíg a legjobb barátomról ki nem derült, hogy meleg. Azóta másképp látom a dolgot. Cukinak nem tartom őket, de nekik is joguk van a boldogsághoz és ők nem tehetnek arról, hogy melegek lettek. Nem ők választották ezt.
2013. aug. 4. 16:08
 12/32 Stimp ***** válasza:
4%

Nekem semmi hátrányom belőlük csak elborzaszt és undorítónak találom ha mondjuk két férfi smárol,egymás kezét fogják,ölelkeznek stb.Ezzel nem csak én vagyok így mert rengetegen nem nézik őket jó szemmel.

Szerencsére ebben az országban ritkán látni őket nyilvánosan,leginkább csak fesztiválokon mutogatják magukat..de erről is megvan a véleményem.

2013. aug. 4. 16:09
 13/32 anonim ***** válasza:
34%

# 14/15 vagyok

a felvonulással én sem értek egyet

2013. aug. 4. 16:12
 14/32 anonim ***** válasza:
57%
Utolsó vagyok megint. Még annyit elfelejtettem, hogy a legtöbb meleg nem kirakat b*zi.
2013. aug. 4. 16:26
 15/32 anonim ***** válasza:
65%

Igen, kedves kérdező, a meleg srácok igenis tudnak aranyosak lenni. :) Az én ismerőseim is fújjolnak, mikor ilyesmiről beszélek, de tudod mit? Azért is idegesítsük ezeket a homofóbokat, hátha egyszer ráeszmélnek, hogy feleslegesen vergődnek. Épkézláb magyarázatot ugyan nem tudnak összehozni arra, hogy miért is gyűlölik a melegeket, de azért háborognak. Tudod, egy hülye százat csinál.

16/L

2013. aug. 4. 19:28
 16/32 anonim ***** válasza:
18%

# 19

Nem vagyok homofób. Én pont az az ember vagyok, aki leszarja őket. Amíg a 4 fal között nyalják-falják egymást, addig nincs velük bajom. Csakhogy egyre jobban ráerőltetik magukat az emberre és ez rohadtul nem gyere be...

Azt vettem észre, hogy divat lett a tinipuncik között a melegek túlzott védelme.

2013. aug. 4. 20:14
 17/32 anonim ***** válasza:

Az emberiségnek mintegy 5-10%-a a saját neméhez vonzódik. Ez van. Én nem tartom ezt undorítónak, azt sokkal inkább, ha valaki azt hiszi, elítélhet valakit azért, mert ő más, mint a többség.

A liberális szemléletű országokban gyártott filmekben gyakran lehet látni, könyvekben olvasni, hogy a nők szeretik a homo férfiakat. Jó barátnők.

A művészek közt nagyon sok a homoszexuális. Ott van például Leonardo vagy Michelangelo. Nekik csak a műveiket ismerjük már, de például Alföldi Robit én nagyon szeretem, és egyáltalán nem zavarnak a nőies mozdulatai, sőt...

2013. aug. 4. 23:44
 18/32 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom mi a bajotok a melegekkel, ha az hogy undorítónak tartjátok h két pasi együtt van(természetellenes, betegség).. az még talán oké.. én sem szeretem a spenótot és nem is fogom sosem.

Ha két csaj van együtt(fasza milyen jó lehet nekik) az a heteróknak mindjárt jobban tetszik.. még azoknak is akik nagy homofóbok. Ezt sosem fogom megérteni:l

Viszont vannak azok akik 'melegek' és pasinak születtek, de aztán gondolnak egyet és nővé varázsoltatják magukat.. na ez természetellenes és őket még én sem tűrném el.

2013. aug. 5. 19:29
 19/32 A kérdező kommentje:
Jó, a kérdés kiirásakor egy gyengébb pillanatomban voltam... A melegfelvonulásokat én is ellenzem. Azt már én sem tartom annak, ha nyíltan mutogatják a dolgot. Nem arra gondoltam, hogy "ott smárol két meleg az út közepén, de cukik"...
2013. aug. 11. 22:10
 20/32 anonim ***** válasza:
83%
Félrebeszélsz és meghazudtolod saját magad, kérdező..xD
2013. aug. 12. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!