Az ask. Fm celeb Jadenek milyen ugyei voltak? Mirol beszel mindenki?
Figyelt kérdés
2013. júl. 31. 00:40
11/19 anonim válasza:
mi közötök van nektek vagy bárkinek is az életéhez?itt osztjátok az észt közben sehol semmi.üljetek meg a popsitokon mert már unalmas
12/19 anonim válasza:
látom nem olvastad el az előtted lévő válaszomat...ha valaki kiteszi a magánéletét a nyilvánosságnak, akkor igen is bárkinek van köze bármit mondani erről...akár ismerjük, akár nem. abból amit művel, nem jön le más, csak hogy ő büszke azokra a dolgokra, amit csinál, mert yolo van, mért is ne...
13/19 AliciaS válasza:
Ejj, emberek.Maradjunk ott, hogy Dósa 'nagycsöcsömvanközbeseholsemmi' Fannyka (y-al mert az úgy "menő") sokkal gázabb.Az meg hogy nem ránk tartozik az élete.Könyörgöm, ezek teregetik ki a magánéletüket közösségi portálokra.Az emberek meg foglalkoznak velük.
14/19 anonim válasza:
utolsó: nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek-e azon, hogy ennek a csajnak facen több követője van, mint számos médiumnak, lapnak, kulturális intézménynek....
15/19 anonim válasza:
basszus. mit foglalkoztok vele? miért itélitek el? drogozik? nem. árulja a testét? nem. ő leugat másokat? nem. akkor ti miért itélitek el? és ha megesett h a mozibn megujjazták? akkor mivan? veletek nemtörtént semmi extrém dolog? ja nem mert ti szent fazékok vagytok ! -.-'
16/19 anonim válasza:
utolsó! hallottál már rólam? most akár le is írhatnám ide, hogy mi a nevem, akkor se tudnál hova rakni. megjegyzem ez azért van, mert ahogyan már én is hangsúlyoztam többek között, hogy mi nem tárjuk a magánéletünket a nyilvánosság elé. senki nem mondta itt, hogy azért ítéljük el, mert mi becsületes és unalmas életet élünk, egyszerűen csak amikre nem lennénk büszkék, azt inkább megtartjuk magunknak...
17/19 anonim válasza:
és ha Jade kirakta nyilvánosságra h mi történt vele a moziban? akkor mi van? mért szóltok bele más életébe? basszus. hogy lehetnek a világon ennyi gerinctelen embre? -.-'ha ismrenétek személyesen akkor nem ezt mondanátok róla! szánalmas csicskák vagytok!
18/19 anonim válasza:
vigyáznék az ilyen kijelentésekkel. jelzem, te most épp beleszólsz azok dolgába, akik szerint ez az csaj egy rossz példakép...amikor a fagyi visszanyal, ugye? ;)
19/19 anonim válasza:
szánaalmas vagy. -.-' hagyuk az arany köpéseket jó? -.-' képzeld baadmeg én ismerem Jadeet. személyesen! inkább menj vissza anyáádba azt ott okoskodjál cs*cska.. -.-""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!