A lakodalomban miért kötelezőek a mulatós zenék?
Mert a vendégek többsége idegbajt kap a mai zenének nevezett ricsajtól. Arra nem lehet táncolni, csak vonaglani.
A vendégeknek kell jól érezni magukat! Legalább is úgy illik.
3: Azért a pár érezhesse már jól magát a saját esküvőjén...
Amúgy sokszor maguk a vendégek is utálják a mulatóst, főleg ha sok a fiatal. Nem mindig 90 embernek kell szívni, mert a 80 éves Gizi néni megszólja őket ha nincs mulatós.
Én egy 26 éves srác vagyok. Tartsatok maradinak de szerintem az esküvőkön sokkal jobban lehet mulatni mulatós zenékre mint a mai zenékre... Mulatóson több emberrel is tudsz együtt táncolni vagy tényleg jókat mozogni, a mai zenéken meg ott egy helyben állsz és csak "táncolsz" mint a disco-ban...
Na meg megvan a hagyománya is, persze ha lesz saját esküvőd, olyan zenét játszatsz rajta amilyet Te akarsz, de hidd el nem lesz akkor sikere az új zenéknek mint a régieknek.
Ez csak a személyes szubjektív véleményem. :)
Egy barátomék esküvőjén különféle slágerzenék szóltak, volt közte pop, rock, magyar, külföldi. Esküvő előtt ők maguk válogatták össze a zenei listát és a sorrendet. Nekem nagyon tetszett, mert hangulatos volt, és olyan zenék szóltak, amit mindenki tudott énekelni.
Egy másik barátomék esküvőjén is hasonló lett volna a helyzet, csakhogy az egyik vendég (korábban meghallotta hogy nem élőzene lesz) felbérelt egy két tagú mulatós zenéket játszó együttest nászajándékként. Ők meg ugye, most sértsék meg a vendéget és utasítsák vissza? Így a saját esküvőjükön kénytelenek voltak olyan zenét hallgatni, amit utáltak. Bár 1-2 óra múlva finoman megkérték az együttest, hogy adják át a helyet. De utána mondták nekem, hogy már nagyon tele volt a hócipőjük, mert az együttes ráadásul iszonyúan hamisan, és az erősítőjüknek köszönhetően elég torzítva adta elő a művészetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!