Miért van tele ez az ország ilyen korcsokkal?
Tudjátok vannak ezek a pávák..Mindegyiken ott van a rózsafüzér, V nyakú póló amiből a fél mellbimbója kilóg.A beszart nadrág, aminek a szára olyan vékony mint egy tű, de a combrészébe beleférnek ketten is.Na és a 2 legfontosabb kelléket kihagytam.iPhone és fullcap.Miért visel mindegyik fullcap-et és hallgatnak rap zenét, amikor ők nem is rapperek?És ezen a lányok mit esznek, hogy az ask-fm-en van 20000 kérdésük?Miért tesznek a lányok különbséget a páva és a normál átlag ember között?
Bocsánat ha rossz témába írtam, már pedig szerintem oda írtam.
Nem tudom mit kell hisztizni azon, h valaki követi a divatot.
A wu tang gang vagy miről meg annyit, h az a szűk réteg is csak azért hallgatta, mert ettől érezte magát rappernek, közben meg azt se tudta miről vakerolnak.
Ugyan ez van Tupac-kel, mindenki a Changes c számával jön, h mekkora, közben meg lopta az alapot, a szöveg meg a szokásos szar.
Miért, mit teszel?
Egy bohóc volt, aki csak annak köszönhette a sikerét, h kinyírták és a sok hülye. ettől keménynek érezte magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!