Milyen gyakran unatkozol?
Mindig találok értelmes elfoglaltságot, sőt, néha időm sincs. Ha pedig mégis nincs dolgom (márpedig olvasni, gitározni, fotózni, rajzolni, írni, sötöbösötöbö, mindig tudok), akkor a gondolataim kötnek le.
Viszont várakozni utálok. De akkor is ott egy füles a fülemben, és szól a zene. És olyankor mondjuk megfigyelem magam körül a világot.
Aki unatkozik, főleg az internet világában, az nem normális. :D
Szinte mindig, unalmas helyen élek, barátaim nincsenek, szóval az életem unalomból, és egyelőre még iskolából, tanulásból, később majd munkából áll.
Eléggé magányos vagyok.
Csak ha "undorító" városrészben utazok. Vagy metrón. :)
Sikerült lezúzni a telefonom, a zenelejátszókat meg elajándékoztam, mondván úgyse lesz szükségem már rájuk, úgyhogy nem tudok utazás közben zenét hallgatni.
Van, hogy leköt a "táj", de Budapesten ez elég ritka, hiszen a szebb helyeket már unom, úgy ismerem őket, mint a tenyerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!