Nektek erről mi a véleményetek?
Ismerősöm fél évet élt kint Londonban. A központban, ahol a legdrágább az élet. 1000 fonttal ment ki, 200 fontot hozott haza, úgy, hogy egy napot sem dolgozott. El nem tudtam képzelni, hogy bírta ki eddig ennyi pénzzel. Aztán kiderült a titok. Úgy ment ki, hogy nézett hírdetéseket, amikben pasik adnak ingyen szállást lányoknak szexért cserébe. Ő meg kiválasztotta a legszimpatikusabb ajánlatot. A pasi mellesleg szakács volt, így a lánynak még kajára sem kellett költenie. A pénzét egyedül ruhákra és piperecuccokra költötte.
Nektek mi erről a véleményetek? Én először alig akartam elhinni, mert a lány elég visszafogott (nem nagyon jár bulizni, nem ölözik kihívóan). Azt mondta, hogy nem bánta meg, a pasi szimpatikus volt neki, tehát nem undorodva feküdt le vele, ráadásul kint élhetett egy fél évet.
Nem tudom mit gondoljak, valahol úgy gondolom, hogy ilyet kb. a k.rvák csinálnak. Másrészről meg olyan lehetőséget kapott így, hogy lehet tényleg megérte?
Én arra gondoltam elsőként, hogy mennyire veszélyes ez :S Már az elején, hogy elrabolhatják, bezárhatják a házba. Vagy kiderülne, hogy több férfivel is együtt kellene lennie. Vagy a férfi akár meg is ölheti, elvégre otthon nem mondta el a lány senkinek, hogy kihez készül, vagy ami valószínűbb, hogy meveri és elveszi az összes pénzét. Belegondolni is rossz, mennyire balul is elsülhetett volna a dolog :S
Egyébként a lány most egyetemre készül, plusz a fél év alatt angolul is jól megtanult.
" ilyet kb. a k.rvák csinálnak. Másrészről meg olyan lehetőséget kapott így, "
Szerintem meg nem kb, hanem vitán felül áll, ez egyértelműen üzletszerű kéjelgés, a barátnőd akárhogy is szépíti a dolgot, hivatalosan is qrva.
Egyébként milyen lehetőséget kapott?!
Dughatott szállásért?
Vagy megnézhette élőben a bigbent?
Nagy lehetőség.
Ha semmit nem kezdett kint az életével, azt itthon is megtudta volna csinálni.
Elkurvulni itthon is lehet, a legtöbb egyetemista csak összedugja a lóvét az egyetemre, itthon sincs másképp.
...most nézem, ő is megy egyetemre.
Akkor folyt. köv. ! :)
undorító és kiábrándító, ahogy a nők eladják magukat.
Remélem engem nem egy ilyennel fog összehozni a sors, akinek ilyen múltja van.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!