Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hazánkban vannak még skinheadek?

Hazánkban vannak még skinheadek?

Figyelt kérdés
2013. júl. 19. 11:13
1 2
 11/16 anonim válasza:

Fighter88

Tudod már csak az alap elveitek olyanok, hogy csak azok hiszik el akik ostobák. Például istenítitek Hitlert, hogy "bezzeg ő rendet teremtene" meg a többi átlagos duma, tudod ha rendesen tanulnátok történelmet akkor felfognátok hogy Magyarországot Németország elnyomta volna, szerinted Don kanyarnál mi volt? miért hagytak minket hátra szinte fegyvertelenül? de ide nagyon sok érvet tudnék még írni...na mindegy.

Meg a másik a rasszizmus,ugyan olyanok vagytok mint a kisebbség rossz oldala, igénytelenek, ízléstelen szakadt göncökbe járkáltok,agresszívek vagytok, sőt Magyarországon a skinheadek 70-80%-a biztos vagyok benne hogy 20 év alatti, vagyis még nem nőtt fel agyilag(valószínű hogy nem is fog) és oké mondtál egyet akit felvettek egyetemre, ez egy a több ezer közül.

Ja és van egy csomó skinhead film például az amerikai história X,Acélbakancs, stb gondolom láttad ezeket.

Ha nem lennétek segg hülyék, felfognátok mi a film mondanivalója, de nem... nézitek és közbe heil hitlereztek meg írjátok kommentbe a ocsmányabbnál ocsmányabb szövegeket...

2013. szept. 21. 08:39
 12/16 anonim ***** válasza:

Kedves, utolsó!

Honnan a jó büdös francból veszed, azt, hogy én skinhead vagyok?? Igen, vannak skinhead barátaim, de ez nem jelenti azt, hogy én is az vagyok. Néger ismerőseim is vannak, akkor ezek szerint néger vagyok??

Ez meg a másik. Azt sem írtam sehol, hogy rasszista vagyok. Két néger barátom is van, és hidd el, nem box zsáknak használom őket. Na, de mindegy...

Különben meg, amit te leírtál, az inkább nevezhető neonácinak. Ha a skinheadeket nem tudod megkülönböztetni a náciktól, te vagy olyan hülye, mint a segg.

Isteníteném Hitlert?? Egy olyan mondatot másolj ki a kommentemből, ami esetleg Hitler istenítésére utalna. Segítek, nem fogsz találni, úgyhogy innentől kezdve erre több szót nem is pazarlok...

Igénytelen? Mond azt, hogy az elfogultság beszél belőlem, de én nem találok semmi igénytelent egy (most vegyünk egy átlagos öltözetet) bakancson, farmeron vagy terepgatyán és fekete dzsekin. Attól még, hogy nem a te stílusod, nem igénytelen vagy ízléstelen. Én sem mondom, egy kockás szoknyára, hogy igénytelen vagy ízléstelen, csak mert nekem nem jön be.

És az utolsó részedből is süt a lenézés. Csak mert valaki skinhead, biztos olyan gyenge a felfogása, hogy nem érti egy film lényegét. Tudod mit, élj ebben a hitben, ez engem és a skinheadeket egyáltalán nem hat meg.

Légyszíves, ha máskor okosnak akarsz tűnni, akkor normális és értelmes érveket sorolj fel. Ne olyanokat, amit a többi kommentelőtől látsz, és akkor te is leírod, hogy olyan bölcsnek és okosnak tűnj. Csak mert valaki nem védi foggal, körömmel a cigányokat, nem skinhead vagy - a te kedvedért, mivel te látszólag nem tudsz különbséget tenni köztük - neonáci.

Ha te még akarsz, cáfolj rá ezekre amiket leírtam, előre szólok, hogy ez volt az utolsó, hogy válaszoltam rá. És nehogy azt hidd, hogy igazad lesz, egyszerűen csak ami nem éri meg, arra nem pazarlom az időmet. És te és a hülye érveid, ezek közé tartoznak. Teszek rá, hogy mit hiszel rólam. Egyszerűen most csak épp volt időm, ezért gondoltam válaszolok.

2013. szept. 21. 16:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves Fighter_88!

Most vagy olyan ostoba vagy hogy nem ismered a 88 jelentését, de emellett beleírod a nicknevedbe, vagy egyszerűen eltekintettél az a tény fölött hogy az oldalon "Fighter_88" a nickneved. Ne haragudj de most eléggé lejárattad magad...

2013. szept. 21. 17:16
 14/16 anonim válasza:

Fighter 88,

6os és 11es vagyok megint.

Rendben elnézést hogy azt gondoltam a 88 miatt hogy skinhead vagy, egyébként fehér vagyok teljes mértékben (kék a szemem is,zsidó sem vagyok) saját tapasztalatból írtam a kommentet, és tudom hogy a skinhead ek milyen szervezeteket alkottak eleinte, de sajnos 2013 ban magyarországon a skinheadek elég nagy része erőssen rasszista és neonáci egyben, na meg tizen évessek alkotják jó nagy részét.

Az izléstelen szakadt göncökkel meg nem a terepmintás nadrágra gondoltam, hanem amikor mindenféle white power meg ilyen pólókat hordanak.

2013. szept. 22. 07:57
 15/16 RASH39 ***** válasza:
Köztetek egy sincs aki olvasni is szokott?Amit ti skinheadnek hisztek az bonehead!A skinhead antirasszista és antinacionalista!
2016. aug. 20. 17:36
 16/16 anonim válasza:

Voltunk, vagyunk, leszünk

Jó sokan ;)

2019. nov. 20. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!