Sarolta00 kérdése:
0680222111 Mi ez a szám? Elvileg Samara Morgan száma a "Kör"-ből. Felhívtátok már? És mitörtént veletek?
Figyelt kérdés
2013. júl. 12. 09:33
11/15 zozelelona válasza:
nem tudom de én fel hivta és sipolt utána egy ora mulva visza hivot és azt mondta hogy tudom ki vagy tudom hol laksz tudom kik a barátaid és péntek 13 furcsa dolgok fognak történi veled és tényleg le fel oltodik a lámpa hideg lesz és még a kis cicámnak is felborzoloodik a ször a hátán :(
12/15 TFMHisztike válasza:
Én felhívtam.. aztán.. valami furcsa dolog történt.. nem is tudom biztos csak a hideg futott rajtam keresztül.
Aztán valaki bemondta a telefonba, hogy "7 nap múlva meghalsz".. Múltkor elestem a biciklivel a jégpáncélon. '-'
13/15 anonim válasza:
szerintem ez hülyeség már nagyon sokszor próbáltam és akárhányszor hívtam csak sípolt és senki sem szólt bele és senki sem hívott vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!