A nevem Milla és lány nektek ez a név hogyan tetszik mert eddig mindenki dicsérte hogy milyen szép név szerintetek?
Szép név! Nekem a Bogyó és Babóca ugrik be egyből, "Milla vagyok, a hóbogár!" :-D
Komolyan tetszik, különleges egyedi, sokkal jobb, mint ha Anna, Panna, Hanna, Eszter lennél, ezektől kiver a víz, mennyire fantáziamentes...
Büszke lehetsz a nevedre! :-)
Nekem nem tetszik. Pont, hogy az ilyen Lili, Lola, Kira, Milla, Amira, Nina, Norina stílisú nevektől hányok.
11-es, nem értem mi bajod az Annával. Engem is így hívnak.
16-os!
11-es vagyok. Az a bajom az Annával, hogy úgy elcsépelték, hogy félelmetes. Akárhova megyünk (játszótér, játszóház, zenebölcsi,.... stb) mindenhol van min. 2 Anna, 1 Hanna, 1 Panna és számtalan Eszter. Sajnálom, mert ezek olyan szép nevek, csak rettenetesen gyakoriak. Én tuti nem adnék (nem is adtam) ennyire népszerű utóneveket. (elég baj az, hogy a családnevünk baromi gyakori :-D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!