Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megöl az unalom mit tegyek?

Megöl az unalom mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem is tudok semmit se csinálni..nincs kedvem filmezni meg semmit
2013. jún. 30. 14:22
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi a játékokat ehhez legalább nem kell agy. Beszélgetnék szívesen lenne kedvem! Azért,mert igazságtalan velem az élet, nem kellek senkinek nagyon nehezen barátkozok és kb. hónapook/évek kellenek nekem egy barátsághoz és mire megszerzek egy barátot kiderül,hogy szégyell/megun és nagyon csúnyán lekoptat:( egyedül vagyok családom viták közepén nincs összetartás senkitől se tudok segítséget kérni
2013. jún. 30. 14:39
 12/18 anonim ***** válasza:
Öld meg az unalmat mielőtt az unalom öl meg téged.
2013. jún. 30. 14:42
 13/18 anonim válasza:
Kezdj el rendszeresen edzeni! Jót teszel az egészségednek, időtöltésnek is hibátlan... erősebb, izmosabb, kitartóbb leszel, ez az önbizalmadon is dob, és még sorolhatnám. :)
2013. jún. 30. 14:59
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha keseregsz rajta, csak sz*rabb lesz. Szedd össze magad. Nekem sem kéne olyan barát, aki 24/7 búvalb*szott.
2013. jún. 30. 15:00
 15/18 anonim ***** válasza:
játssz szerepjátékkal
2013. jún. 30. 15:00
 16/18 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2013. jún. 30. 16:20
 17/18 anonim ***** válasza:

ne izgulj nem csak te vagy így vele!

már félig megölt az unalom, a család megállás nélkül vitatkozik,barátnőm elköltözött Kanadába, falun lakok kevés velem egy idős van (vagy kicsik vagy nagyok)...

sorolhatnám!

2013. jún. 30. 16:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Én is épp ugyanígy érzek, mint te. Barátaimnak nincs ideje rám, családomról inkább ne is beszéljünk, utálnak. Nem tudom mit csináljak, de nem is akarok csinálni semmit, még a kedvenc sorozatom se érdekel.

Nagyon szar az élet.

2013. jún. 30. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!