Szerinted milyen megoldások lehetnek a Föld túlnépesedésével kapcsolatában?
Nézegettem pár grafikont és elég megdöbbentő...
Véleményem szerint ezen a helyzeten újabb háborúk ,természeti katasztrófák,javíthatnának.Gondoltam még nemzőképtelenséget megakadályozó vírusok elterjesztésével pl.:Afrikában,Ázsiában.Mert azt a szlogent hogy ne szaporodj főleg ne nyomorba azt meg sem hallják.
egyébként nem tartom magam "gonosznak" de ha reálisan nézzük a dolgokat tényleg ezek a cselekedtek tűnnek számomra olyannak amik javítanak a túlnépesedést illetően.
17/L
nemzőképtelenséget okozó*
Komoly gondolatok ezek. Egy ponton úgyis háborúk lesznek és összeomló gazdaság, érdekel, hogy az olajkészletek fogyása mekkora válságot fog okozni a közeljövőben, de irreális önbíráskodó módszerekről sosem ábrándoztam. Pedig nekem is megvolt a magam mizantróp korszaka, habár ehhez még az sem kell, szerintem is súlyosan túlnépesedett a Föld. A bolygó el se tud tartani ennyi embert normálisan, úgyhogy olaj nélkül, a leesett terméshozammal lenne némi probléma... No majd meglátjuk.
Háborúk és természeti katasztrófák vannak, a szokásosak igazán nem "oldják meg a problémát".
A vírusok téged is megtámadhatnak,te mennyit bőgnél ha nem lehetne gyereked?
Háborút akarsz?Kérdezd meg a mamámat,hogy ő mennyire akar még egyet?
Természeti katasztrófát akarsz?Az lesz úgyis.
Nincs olyan,hogy túlnépesedés.Ahol élek,ott elég keményen válogat a természet:40 ember halt meg március óta ezen a kis településen.És egy sem volt idegenkezűség.
Ki kell írtani a négert, a cigányt, az arabot, a kínait.
Egyelőre ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!