Emberek, ti hányan esztek meg egy átlagos méretű pizzát?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok,amit rendeltek,vagy rendelős helyről hoztok!Nem tudom hány centi,asszem az a legkissebb,ha csak nincs mini!Átlagba 900-1200Ft körül vannak ezek!Ja,vegyétek figyelembe,hogy vacsorára eszitek!2013. jún. 23. 15:18
11/24 A kérdező kommentje:
Te jó ég,te jó ég-hát egyértelmű,hogy mindenki benyom egy átlagos pizzát,DIREKT kérdeztem így meg!
2013. jún. 23. 15:52
12/24 anonim válasza:
Mi ketten szoktunk megenni egy 32es pizzát. Ha nagyon éhes vagyok, akkor megeszem egyedül is, de legtöbbször mindig megmarad a negyede.
13/24 anonim válasza:
Én egyszerre a felét bírom megenni. :)
14/24 anonim válasza:
aki sokat eszik és mégsem hízik meg azok mind gilisztásak
15/24 A kérdező kommentje:
Aki meg azt írja,az meg féltékeny!Egyébként tudod,az egy dolog hogy nem hízunk,mivel van,akik szoktak sportolnak,nem otthon terpesztenek!Meg van olyan is,aki azt örökölte,hogy nem tud hízni,vagy épp ellenkezőleg,alig eszik,mégis husos,mint pl a hugom!:pAkik 2esznek egy pizzat,meg a fél pizzás(lány?)ti se szoktatok enni sokat?Pasik is nyilatkoznának esetleg?Ők biztos az utolsó morzsáig megeszik az említett adagot!
2013. jún. 23. 17:07
16/24 anonim válasza:
Én nem vagyok vékony, de alapból egyszerre kevesebbet tudok enni. Van, hogy nem tudok egymás után közvetlenül pl levest meg főételt enni. :) De ha érdekel, a páromnak pont jó adag egy 32 centis pizza, a kevesebb nem elég, a több meg már sok. Szóval reálisnak tartom az egy pizza/fő. Aztán kinek mennyi esik jól. :)
A "fél pizzás lány" voltam... :D
17/24 A kérdező kommentje:
Köszi,hát szuper,hogy szinte mindenki megeszik 1egészet!Nem mintha baj lenne,hogy te csak egy felet!Amit ki akarok deríteni evvel,az nem a kajához kapcsolódik!Szupi:D
2013. jún. 23. 19:37
19/24 anonim válasza:
ma 15:40 vagyok.
Most én mért lettem lepontozva? Komolyan nem értem már itt az embereket. Teljesen hasznos volt a válaszom szerintem, normálisan válaszoltam egy nem egyöntetűen igen-nem kérdésre, tehát tényleg nem tudom mi volt rossz.
20/24 A kérdező kommentje:
15:40-es lepontozott,én a gilisztáson kivül mindenkit felpontoztam!Tudod sok a rosszindulatú ember,oh,nekem hány normális válaszom húzták már le...bosszantó!
2013. jún. 23. 23:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!