Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Úgy élsz most, ahogy 10 évvel...

Úgy élsz most, ahogy 10 évvel ezelőtt elképzeled?

Figyelt kérdés
2013. jún. 16. 21:56
1 2
 11/14 anonim válasza:
Nem, nagyon nem.
2013. jún. 16. 22:30
 12/14 anonim ***** válasza:

Hogy egy kicsit bőbeszédűbb legyek mint az előttem lévők:

10 évvel ezelőtt irigykedtem az osztálytársakra hogy (a szüleik pénzén de) el tudtak menni 3 napos kirándulásra Londonba. Ha nekem akkor valaki azt mondja hogy nemhogy eljutok valaha Londonba de még ott is fogok élni, dolgozni hát én kiröhögöm. Most meg itt ülök a szobámban Londontól nem messze (pár km) és rá kell jöjjek: sose tudni hogy 10 év múlva hol lesz az ember. De persze kell hogy legyen egy elképzelés, és sose szabad kijelenteni hogy "á ez úgyse fog összejönni" mert hatalmas meglepetések jöhetnek.

Akkoriban még eszembe se jutott hogy külföldre menjek (max. turistaként), még megvolt bennem az illúzió hogy majd otthon kiválasztok valamit ami érdekel, elvégzem a szükséges iskolákat aztán el is fogok helyezkedni benne, lesz saját kocsim, később házam is (majd esetleg családom) és élek majd mint hal a vízben.

Szóval nem, nem úgy élek ahogy elképzeltem de azt hiszem ennek így kellett történnie különben most nem az lennék aki vagyok, nem beszélnék angolul haladó szinten, stb.

2013. jún. 16. 22:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Nem mert nem lettem űrhajós.

19F

2013. jún. 17. 00:06
 14/14 anonim válasza:
ez a boldogtalan élet kulcsa: tervezzünk, gyorsan csináljunk valamit.
2013. jún. 17. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!