Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek van értelme ennek...

Szerintetek van értelme ennek az oldalnak? ( elveszett emberek-gyerekek)

Figyelt kérdés

[link]

Csak kíváncsi vagyok a véleményekre.

Az enyém az, hogy nincs sok értelme. Ha valaki eltűnt egyik napról a másikra, azt vagy elrabolták, azt civil szervezet szerintem hiába keresi, vagy esetleg öngyilkos lett, azt is hiába keresik... Jó, azért soha nem tudni, de ők ugye nem hivatalosan működnek, kell hozzá kezdő tőke, gondolkodtam rajta, hogy utalok egy kevés pénzt, de jól belegondolva, nem hiszem, hogy sok múlna rajtuk, hogy előkerülnek-e az eltűntek vagy nem. Szerintetek?

2013. jún. 15. 11:41
1 2
 11/12 anonim válasza:

Sziasztok! Én az egyik admin vagyok az oldalról!

(mert ugye többen is 24 órában ,felváltva ingyen és bérmentve állunk az eltűnt személyek hozzátartozóik rendelkezésére)

Mi nem "csak" plakátokat készítünk,hanem információt is szolgálatunk-polgárőrök privát telefonszámai,kutyás keresők privát telefonszámai stb..

Ezen felül mi adminok kutató munkát végzünk,ellenőrizzük az információkat,telefonálunk..saját költségre!

Ezen felül mi vagyunk az olyan egyetlen kereső csoport amely közzéteszi ha valaki előkerült-4 féle színű képkeretünk van! (eltűnt-megvan-elhunyt-hozzátartozóját keresi!

Hadd mondjam el nektek hogy személy szerint én már 2 embert találtam meg!

Aki esetleg megszeretne ismerni bennünket és a munkánkat figyelemmel kísérni,várjuk szeretettel a csoportunkban!

Az oldalon találjátok a csoport linkjét!

2013. jún. 17. 23:26
 12/12 A kérdező kommentje:
igazából a kérdés azért vetődött fel bennem, mint írtam is, mert pénzátutaláson gondolkodtam. hogy alapítványként működhessenek. megosztani akkor is tudunk ha nem működnek alapítványként. a pénz nekik azért kell, mert saját benzinből szoktak utazni, ha valakit keresnek. és ha alapítványként működnének, akkor erre kaphatnának támogatást. de amennyire utánajártam, egyik keresőakciójuk sem volt sikeres, így arra jutottam, hoyg amit nekik felajánlanék, inkább egy már meglévő alapítványnak (beteg gyerekeknek) küldöm el.
2013. jún. 18. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!