Szerintetek van értelme ennek az oldalnak? ( elveszett emberek-gyerekek)
Csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
Az enyém az, hogy nincs sok értelme. Ha valaki eltűnt egyik napról a másikra, azt vagy elrabolták, azt civil szervezet szerintem hiába keresi, vagy esetleg öngyilkos lett, azt is hiába keresik... Jó, azért soha nem tudni, de ők ugye nem hivatalosan működnek, kell hozzá kezdő tőke, gondolkodtam rajta, hogy utalok egy kevés pénzt, de jól belegondolva, nem hiszem, hogy sok múlna rajtuk, hogy előkerülnek-e az eltűntek vagy nem. Szerintetek?
Sziasztok! Én az egyik admin vagyok az oldalról!
(mert ugye többen is 24 órában ,felváltva ingyen és bérmentve állunk az eltűnt személyek hozzátartozóik rendelkezésére)
Mi nem "csak" plakátokat készítünk,hanem információt is szolgálatunk-polgárőrök privát telefonszámai,kutyás keresők privát telefonszámai stb..
Ezen felül mi adminok kutató munkát végzünk,ellenőrizzük az információkat,telefonálunk..saját költségre!
Ezen felül mi vagyunk az olyan egyetlen kereső csoport amely közzéteszi ha valaki előkerült-4 féle színű képkeretünk van! (eltűnt-megvan-elhunyt-hozzátartozóját keresi!
Hadd mondjam el nektek hogy személy szerint én már 2 embert találtam meg!
Aki esetleg megszeretne ismerni bennünket és a munkánkat figyelemmel kísérni,várjuk szeretettel a csoportunkban!
Az oldalon találjátok a csoport linkjét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!