Egy tehetséges, szép lány, akit túl sokan utálnak értelmetlenül.
Mindig meglepődöm egyébként, mikor olvasok egy-egy véleményt Perrie-ről. Komolyan, csak nézek, hogy az emberek tényleg ennyire vakok és süketek egyszerre, vagy szimplán unatkoznak, és utálkozással ütik el az időt.
"Utálom Perrie-t, mert Zayn barátnője. Olyan ronda és tehetségtelen, semmi hangja, és ráadásul hülye is. Tuti, hogy Zaynnel a kapcsolatuk csak kamu, mert Zayn olyan lányt érdemel, mint én." - Na ezektől mászok falra, komolyan. Tény, hogy szépség relatív, de Perrie minden, csak nem csúnya. Szeretnék én annyira ronda lenni, mint ő!
Perrie tehetségtelen, ja tuti, azért tart ki olyan hangokat, hogy csak hűha. Bármit el tudna énekelni, bármit. A Zaynes dologhoz pedig inkább nem fűzök hozzá semmit. Vicc az egész Perrie ellenesség néhány directioner részéről.
Nem kell szeretned Perrie-t, én nem ez mondom. De szidni, és utálkozni annyira buta dolog, ennyire nincs más dolgotok, tényleg? Ne értsen félre senki, nem akarok én itt támadni, csak kíváncsi vagyok, hogy mi értelme az egész utálkozásnak, mert valahogy nem igazán látom át.
Nahát ennyi lett volna a véleményem, köszönöm a figyelmet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!