A mai világban az már normális ha valaki meleg? Vagy az régen is az volt? Vagy sosem volt az?
Attól függetlenül több meleg ismerősöm is van nagyon utálom őket....
Mi a normális? Amit az emberi közösség elfogadott.Majd ugye minden meleg lesz megengedjük hogy lehet majd gyerekük a gyerek azt látja 2 apu van nem lát nőt mi lesz vele férfit foglya szeretni!S majd szépen ki hall a társadalom xD
Mi a betegség? A betegség legegyszerűbben úgy fogalmazható meg, mint az egészség ellentéte. A testi – lelki – szellemi ( Ha valaki Rákos vagy csupán meg van fázva akkor is betegségnek nevezzük akkor ezt miért ne lehetne)
Egyébként azért utálják a melegeket mert állandóan ordibálni kell az vagyok..mint mondtam semmi bajom velük
de ennyi erővel ugyan úgy lehetne vitatkozni az emok rol...
Én leszbikus vagyok. Igaza van annak a heterónak, aki azt mondja, hogy a melegek már annyira el akarják magukat fogadtatni, hogy ez visszafele sül el. Valóban gusztustalan amit művelnek, felháborító és szerintem provokatív. Engem is felidegesít, zavar és utálom pl. a felvonulást és az ott jelenlévő összes egyedet.
Nekem normális volt, hogy ovis koromban barátnőm volt, pedig a szüleim meglepő módon heterók:) másnak a papás-mamás volt a normális. Soha nem láttam meleg példát, van egy anyám és egy apám, én még is leszbikus lettem. Ez NEM családi háttértől függ. Attól, hogy valakit két meleg nevel fel, attól az a gyerek még nem lesz meleg. Gondolkodjatok már...aki most meleg annak is melegek a szülei?-.-
Hogy ki mit gondol "normálisnak" ez relatív. Valakinek az normális, hogy lányként a fiúkat szereti és valakinek az normális, hogy lányként a lányokat. A társadalom meg befolyásolja azt, akit tud. Nem hiszem, hogy például engem emberként arról kellene megitélni, hogy a lányokat szeretem vagy sem.
És a meleg "társaim" meg tényleg NE hirdessék, hogy melegek, mert a többi ember sem áll ki az utcára bömbölve, hogy ő márpedig heteró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!