Mi Szefi igazi neve?
Figyelt kérdés
Említette, hogy az egyik videóban elmondta, ami nem az ő csatornáján van. Én me találtam meg. Ti tudjátok? Nem olyan hülyeség válaszokat kérek, hogy Kornis, meg Szefi, hanem tényleg arra válaszoljatok amit kérdeztem!2013. máj. 26. 14:04
31/48 anonim válasza:
előttem szólónak írok!!! hogy nem Kornis Roland... :D csak megtévesztő...érteeeed??? :D
32/48 anonim válasza:
Elhangzott már párszor az igazi neve.
De ne foglalkozzatok már ezzel!Nem véletlenül nem árulja el...
33/48 Adosremus válasza:
Hallotátok pár videójában, hogy Vivien.
Van 1 testvére. Kornis Viven, Budapesti.
Az egyik Pizza Bolygóban mikor mennek be a csengőnél mondja Castiel, hogy: "Fóton lakott a gyerek" Vagy valami hasonlót.
ÉS pont van 2 ismerőse aki hol is lakik?
Fóton.
Vagy Kornis Roland. Mert nincs sehol ilyen felhasználó.
Se iwiw-en, se FB-n.
34/48 anonim válasza:
előttem szóló!!! nem 1 testvére van :D hanem 3testvére van :)és kérlek kedves olvasók bárki....tartsátok magatokba a titkot légyszíves...
35/48 anonim válasza:
Kornis László a neve ti retardáltak
36/48 anonim válasza:
egyántalán nem Kornis László.. :D én tudom az igazi nevét XDD
37/48 Destiny74 válasza:
KOrnis roland ha ezt olvasod szefi van kekszem kérsz ?
39/48 anonim válasza:
Én nem vagyok biztos benne de szerintem is Roland mert egy párszor lehetett már hallani vidikban (NAGYON halkan) hogy Castiel mondja h Rol...
40/48 anonim válasza:
És kit érdekel hogy, hogy hívták? Kezdjük ott hogy Szefi az oldalán a bemutatkozásnál leírta, hogy nem mondja el a nevét, hogy ne találjanak rá de ti nektek itt hangoztatni kell ti elmefszok..Szefista vagyok, de pont nem érdekel a neve, mert nem a neve az érdekes, hanem az amit ő csinál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!