Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire vagyok paraszt?

Mennyire vagyok paraszt?

Figyelt kérdés
Eljegyzésük előtt pár nappal(november), majd azalatt mialatt szerveztek az esküvőt is írt nekem jó párszor az exem, akivel 4 évet voltam együtt, de már lett új párja (akivel ma házasodott össze). Mai napon házasodtak össze, gondoltam elküldöm a lánynak, hogy miket irogatott nekem a srác, mert szerintem ez így elég undorító vele szemben, hogy nem tudja a teljes képet.

tegnap 19:48
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy újra velem akart lenni, újra osszekoltozni és folytatni ahol abbahagytuk, kepeket kert, leírta hogy kész mindent eldobni
tegnap 19:49
 2/16 anonim ***** válasza:
Miért nem novemberben küldted el?
tegnap 19:52
 3/16 A kérdező kommentje:
Akkor nem beszéltünk annyit, mivel a lány is látta, de januárban visszatiltott az exem és írt nekem akkor én mondtam hogy hagyjuk mert nem fair, majd márciusban beszéltünk többet amikor ezekről beszélt megint
tegnap 19:55
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Miért vártál vele a mai napig és pont ide időzítve? Azt fogja mindenki látni, hogy genyó akartál lenni és minél nagyobb kárt okozni 'segítség' címén. Te lennél elkönyvelve annak, aki képtelen a kapcsolatból érzelmileg kilépni, túltenni magát a szakításon, és ennyi hónap után is aktívan keresztbe akarsz a másiknak tenni. Az ex közben mit csinál? Mindent tagad, jobb esetben már rég megsemmisítette a bizonyítékokat és egyértelműen kimutatta a házassággal, hogy mi a végső döntése, és még ő lesz a társáldozat, akinek a nagy napján bele akartál szarni a palacsintájába. Mindenki el fog küldeni a halál faszára érte, és nem mosod le magadról.

Ha ez igaz, és komolyan is gondoltad, akkor világos, hogy mentális problémáid vannak és nem szimpla parasztság.

tegnap 19:55
 5/16 A kérdező kommentje:
Annyira nem számít mit gondolnak, és igen O mindent töröl a telefonjarol
tegnap 19:56
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy utolsó senki vagy, ha ez megnyugtat.

Biztosan van még benned tüske, ha ilyen számító módon, direkt kivártad ezt, de egy rakás ember életét cseszted el hogy nem előbb szóltál, vagy nem maradtál inkább csendben most már.

tegnap 19:57
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

"Annyira nem számít mit gondolnak"

ja, ezért írtad ki a kérdést.

tegnap 19:57
 8/16 A kérdező kommentje:
Miért, ti ha megtehetnetek nem ezt csinalnatok ha O sem volt különb mikor vele voltál? Biztosíthatlak róla hogy ha nem érdemelne meg, nem tenném ezt
tegnap 19:58
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem csinálnám ezt, mivel ha valaki rohadék, én nem fogok lesüllyedni egy rohadéknak a szintjére. Ennyike.

Szal ebből a #őgyökérvoltakkorénisazleszek féle felfogásból próbálj meg kinőni.

tegnap 20:02
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem jelezted a párjának, amikor megtörtént a dolog, hanem sunnyogva megvártad az esküvőt. Ez egy aljas dolog, és mindenkinek ez fog lejönni az egészből.
tegnap 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!