Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lehetséges, hogy a Squid Game...

Lehetséges, hogy a Squid Game létezik a valóságban?

Figyelt kérdés

Azért gondoltam erre, mert mostanában nagyon megsokszorozódtak az eltűnt emberek száma. És nem lehet azt mondani, hogy az eltűnések egy nemre, egy korosztályra korlátozódnának, hanem tulajdonképpen minden korosztályból és minden nemből akadnak bőven.

Szerintetek lehetséges, hogy létezik a valóságban is egy Squid Game? Persze nyilván nem feltétlenül úgy mint a filmben. Akármilyen módon is, de nagyon gyanús.

márc. 1. 22:12
 1/7 anonim ***** válasza:
39%

Persze, hogy létezik! Szeretnél jelentkezni a következő körre?

Üdvözlettel,

a Frontember

márc. 1. 22:20
 2/7 anonim ***** válasza:
Simán lehet, de kéltem, hogy a győztes elétálhat egy rakás pénzzel
márc. 1. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
*sétálhat
márc. 1. 22:22
 4/7 A kérdező kommentje:
#2 Igen, ezért is mondtam, hogy nem feltétlenül úgy mint a filmben. Na meg nem is feltétlenül játszanak. Simán lehet szervkereskedés is. A lényeg, hogy tömegesen rabolnak el embereket.
márc. 1. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy létezik és valakik ezen szórakoznak élőben. Van ilyen beteg a világ.
márc. 2. 01:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Magyarország az
márc. 2. 02:36
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem lepődnék meg, ha valahol, valamilyen formában amúgy valóban létezne. Rengeteg beteg ember van, szóval még inkább..
márc. 2. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!