Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Másnak is borzasztó idáig a...

Másnak is borzasztó idáig a 2025-ös év?

Figyelt kérdés
Még csak ez az átkozott február van, de már harmadjára vagyok az évben beteg. Semmi nem jön össze, semmi nem sikerül, minden egy kudarc. Az emberi kapcsolataim tönkremennek…Egyszerűen minden borzasztó. Pedig a tavalyi évem kiemelkedően jó volt.
febr. 10. 15:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%
Szoval aki nem azt irja hogy szar az le van pontozva
febr. 10. 18:18
 12/16 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam se le, se fel.
febr. 10. 18:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
2020 óta az
febr. 10. 19:25
 14/16 anonim ***** válasza:
78%

Nekem szuper. Január elejét eleve egy randival indítottam, és azóta is tökéletes minden, szinte a semmiből jött, mert nem mondom, hogy aktívan keresgéltem volna, csak gondoltam rá, hogy mostmár másfél év után lennék megint kapcsolatban, erre pont egy olyan embert találtam elsőre, aki nem ábrándított ki 2-3 randi után, mint anno sokan és minden alkalommal meg tud lepni, hogy mennyire normális ember.

Munkahelyen vannak némi gondjaim 1-2 kolléga hozzáállásával, de semmi extra. Majd max kirúgják őket, nem az én bajom. Ezen kívül ott sincsenek problémák, kicsit nehéz volt visszarázódni, de sikerült.

Az anyagi helyzetem az egyetlen, ami problémás, mert elméletben nincs sok kiadásom, valahogy mégis mindig elszórom a pénzt, és nem tudom, hol csúszott el, mert nem olyan régen még havi 100-130 ezret el tudtam rakni és ENNYIRE azért nem ugrott meg szerintem az infláció, hogy 100 ezerből szinte nulla legyen. :D Úgyhogy ezt meg kell még vizsgálnom, majd ettől a hónaptól, mert januárra akadt 1-2 váratlan kiadás. (Mondjuk ez nem idei gond, hanem tavaly kb nyáron kezdődött.)

febr. 10. 23:01
 15/16 anonim ***** válasza:
58%
Ne ird hogy jó mer le leszel pontozva. Ird hogy szar. Minel szarabb annal jobb
febr. 11. 04:07
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy tavaly nyár közepe óta kész balszerencse-sorozat az életem, és azóta alig történt olyan dolog, ami vagy jól sikerült, vagy gördülékenyen ment volna. Az idei év eddig még viszonylag tűrhető, bár az egészségem nem valami fényes állapotban van jelenleg.
febr. 11. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!