Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szeretnék majd cégen belül...

Szeretnék majd cégen belül átjelentkezni egy másik pozícióra a közeljövőben, mi ennek a menete?

Figyelt kérdés

Először kell beszélnem a vezetőmmel erről, aztán jelentkezni, vagy először a HR-essel kell beszélnem, hogy mit gondol erről, esélyes-e, és ha zöld utat ad, akkor beszélek a vezetőmmel, majd ezek után jelentkezem?

Illetve mi van akkor ha nem vesznek át? Akkor a mostani helyemen már tudni fogják, hogy mennék.

tegnap 16:02
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem először nézd meg, hogy a karrier oldalon van-e lehetőség belsősként megpályázni egy pozit, mert akkor nem kérdés a kérdés! Személyes véleményem, hogy mondd el a felettesednek, ne a HR-től tudja meg, mert akkor az nagyon úgy néz ki, hogy a háta mögött intézkedsz és, ha mégsem sikerül átkerülni, akkor nagyon kellemetlen lehet így maradni a jelenlegi csapatban. Lehet néhány igényedet is meg tudnád vele beszélni és nyitott lenne rá.
tegnap 16:35
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Erre mi nem tudhatjuk a választ. Erre nálatok kellene, hogy legyen szabály.

Egy korábbi helyemen nálunk az volt, hogy a felettesnek jeleztük, neki meg policy szerint kötelessége volt beajánlani engem. Hogy nálatok hogy van, azt mi nem tudhatjuk.

tegnap 16:45
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem mi dolgozunk ott, nem mi ismerjük a helyi szabálzatokat. De azzal biztos nem tévedsz, ha a vezetődtől kérdezed meg először.
tegnap 17:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Csak az utolsó mondatra tudok érdemben válaszolni.

Én ezt megcsinált, volt egy cégen belüli üresedés, amire jelentkeztem. Szóltam róla a közvetlen feletteseimnek is, akik nagyon cukik voltak, biztosítottak arról, hogy ha tehetik, akkor közbenjárnak az érdekemben, de még így se engem választottak. Az élet ment tovább, semmi hátrány nem ért a munkámban emiatt, csak én egy picit szarul éreztem magam miatta. Aztán megnyílt egy teljesen új pozíció, és megkérdezték, hogy érdekel-e, mert abból, hogy jelentkeztem cégen belül magasabbra, azt szűrték le, hogy van bennem ambíció és itt is összevetettek a külsős jelentkezőkkel, viszont itt engem választottak. Szóval nem feltétlenül rossz dolog, ha váltani akarsz - nyilván senki nem a kezdő pozíciójából szeretne nyugdíj a menni.

tegnap 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!