Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szép név a Dzsenifer?

Szép név a Dzsenifer?

Figyelt kérdés

febr. 7. 20:35
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
85%
Nem, buta cigánylányra emlékeztet.
febr. 7. 22:50
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Emlékszem anyám falra mászott a Zsanett névtől, mert hogy milyen hülyén néz ki magyarosítva Zs-vel, én meg nem is értettem, mert volt egy csomó korombeli Zsanett, szerintem teljesen normális név volt. Úgy érzem az én generációmnak ugyanez a Dzsenifer, hülyén néz ki leírva, de a nálam fiatalabbaknak már nem furcsa.
febr. 7. 23:33
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Nem

Főleg hogy mi jut eszembe róla

febr. 8. 00:01
 24/46 anonim ***** válasza:
100%
A putrisoknak igen.
febr. 8. 03:40
 25/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez a neved, akkor szerintem most az ország 80%-a tudja honnan származol.

Ez kb, úgy hangzik mint Németországban a német Müller házaspár Ahmednek nevezné a fiukat.

febr. 8. 04:28
 26/46 anonim ***** válasza:
29%

Magyarországon több mint 50%-a ennek a névnek a képviselője kisebbséghez tartozó.

De nincs vele akkora probléma ha magyar lány neve ez.

És szerintem azért nem szép mert elég hülyén néz ki ott az a "Dzs" mint a Dzsesszikánál is szintén a Dzs és a hosszú "sz" amitől kiráz a hideg, ezek a magyar nyelvtörő behozatalok elég cinkesek.

febr. 8. 07:30
 27/46 anonim ***** válasza:
32%

Ismerek három Dzsenifert kettő roma a másik nagyon kedves szép lány.

Hát attól függ, mihez viszonyítjuk pl lehet egy név szép ha a képviselője pozitív hatást kelt.

febr. 8. 07:44
 28/46 anonim ***** válasza:
40%
Szép név és ha romas az miért baj? Ezt se értettem soha . A Mariska meg falusi öregasszonyos akkor:D
febr. 8. 09:26
 29/46 anonim ***** válasza:
50%
Nem rossz név és amúgy nem tudom mit kell ítélkezni magyarok se különbek am más nepcsoportnal se.
febr. 8. 09:28
 30/46 anonim ***** válasza:
nekem is tetszik a Dzsenifer név
febr. 8. 09:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!