A férfiak miért nem tudnak öntudatra ébredni?
Miért akarnak annyian megfelelni a nők, média és feminizmus idomította igényeinek? Miért kakaskodnak és miért nem tartanak össze inkább? Miért hagyják, hogy válás esetén elvegyék tölük a gyermeküket és törvényesen, meghurcolják, kisemmizzék őket? Miért törekednek arra, hogy egy ilyen világot éltessenek és ennek a fertőnek megfeleljenek? Egy olyan korban, ahol a szakítás után sok "nő" fűvel-fával lefekszik?
Szerintem már általános iskola végén kötelezően el kellene olvasni minden férfinak Esther Vilar az idomított férfi című könyvét. Sokat változhatna a világ, ha végre a férfiak is megtalálnák önmagukat. Igaz, hogy nem könnyű egy olyan világban, ahol a valódi nőies kisugárzás és jellem kiveszőben van és mégis őket okolják érte. Szerintem teljesen normális reakció egy férfi részéről, ha nem akar részt venni ebben és elkülönül. Hogy lehet tisztelni egy olyan "nőt" akire nem lehet számítani?

Nem veszik el tőletek a gyerekeitek, hanem a legtöbb apa önként, pereskedés nélkül mond le róluk, mert
1, eddig is az anya nevelte őket, ők csak "besegítettek", és felismerik hogy ha akarnák se tudnák ellátni a gyereket úgy, ahogy az anya.
2, nem is akarják ezt külön magukra vállalni, nem kell nekik az egyedülálló apa szerep. a közös gyerek felelősségét szándékosan lepasszolják a nőnek. most persze be lehet úgy állítani hogy az egyedülálló anyaság a legnagyobb kiváltság a világon, és az apák milliói küzdenek azért hogy egyedül nevelhessék a gyereket, de azért.... lol..
3, sok esetben a gyerek is meg van kérdezve hogy kinél akar maradni, és nyilván az anyjánál.
A bírónak konkrétan nem is kell döntést hoznia az elhejezések nagy részénél.
Amikor nem egyértelmű a helyzet, és a felek pereskednek, akkor kiegyensúlyozottabb a helyzet elhejezések téren.
Ezért tudnék mindig üvölteni amikor valami önsajnáló férfi felhozza ezt a gyerekelhelyezősdit.
Egyébként amúgy is baromi radikálisak vagytok, és ha ennél is jobban radikalizálnátok magatokat, akkor már majdnem a közel keleti állapotoknál lennénk.
Jó lenne végre felhagyni azzal hogy a férfi mivoltotokba akartok kapaszkodni, és folyamatosan rivalizálni a nőkkel. Inkább kapaszkodjatok a felnőtt mivoltotokba, és próbáljátok produktív emberek, felelősségteljes szülők lenni. Ne sunnyogjátok el a fizetetlen, otthoni munkákat arra hivatkozva, hogy "oh a gyereknevelés, a főzés, meg a minden más női principium, én a családfenntarto Férfi vagyok, nekem nem kell ilyen csipcsup dolgokkal foglalkoznom".
És felnőtt emberként tanuljátok meg, hogy az életeteket ti magatok irányítjátok, és nem pedig a nők meg a feministák meg wokeok meg a miiiiiiit tudom én milyen kitalált ellenségek.

Ezt el se olvasom inkább.
Az első mondat bőven sok volt!
Eszembe sincs mindenféle divat-agymenésnek megfelelni!
Van nekem agyam, tudok én gondolkodni, és magamról gondoskodni.
39/F

Már aki
Engem pl egy no se tud iranyitani

Rühellem az anyáskodó nőket hogy majd ő mindent jobban tud
Az olyan jobb ha eltakarodik a közelemből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!