Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » 60 évesen mikre vannak még...

60 évesen mikre vannak még lehetőségek az életben?

Figyelt kérdés
jan. 28. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
78%

Szinte bármire.

Most már szülni is lehet így, ha nagyon akarod.

jan. 28. 08:32
 2/7 A kérdező kommentje:
Jó de azt se lesz az igazi mert korán árva lesz a gyerekem
jan. 28. 08:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én ennyi idösen kezdtem angolul tanulni, festeni, most kezdem az oroszt, sokat utazgatok a környéken, kirándulgatok, elkezdtem rendszeresen sportolni - meg egyszerüen sokkal szabadabb vagyok, mint korábban, a gyerekek elköltöztek, nyugdíjas lettem, azóta újra élem a saját életemet.

68/N

jan. 28. 08:36
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Átlagosan férfiként 12 éved van hátra. Viszont abban az átlagban a balesetben meghalt kisgyermekek is beletartoznak. Szóval annyira nem reális. Ha jól élsz (értsd nem kell dolgoznod naphosszát fizikai munkát, nem vagy súlyos beteg, nem éhezel, egészségesen táplálkozol, mozogsz) akkor a 20-25 év is reálisabb ami hátra van. Ami azért szép mennyiség. Valaki nem kap annyit összesen.

Olimpiai sportoló már nem leszel. Gondolom ez tiszta. Viszont 25 év alatt aki akar egy új rövidke karriert is le tud futni.

Művészeteket tanulni van még időd. Az első pár év általában nehéz, de napi gyakorlással 2-3 év alatt bele lehet jönni. Rajz, zene, modellezés, bármi.

Új szakmát kitanulni is lehet ilyenkor. Egy szakma 2-3 év attól függ mit választasz.

Sportolni is simán el lehet kezdeni. Nyílván nem full contact MMA, de lazább küzdősport is belefér. Edző tudomásul fogja venni, hogy nem 20 évesekkel tesz téged össze. De ha a küzdősport nem a te világod, ezer másik lehetőség van. Úszástól az asztaliteniszig tied a világ.

Ha az eltöltött éveid során volt egy érdekes életed, érdekes személyiséged vagy olyan szakmai tapasztalatod amit úgy gondolsz mások érdekesnek találnának, akkor akár internetes tartalomkészítő is lehetsz. Nem csak a termékpromoter fiatal csaj influencereké az internet. Nagy igény van idősebbekre is és a hozzáértésükre minden szakmában vagy érdeklődési körben.

Vagy ha megengedheted magadnak akkor utazhatsz is.

jan. 28. 08:57
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Eladom a házat és külföldre költözöm. Most megyek nyugdíjba.:)
jan. 28. 09:19
 6/7 anonim ***** válasza:
71%

Szerelem, pénzkeresés, plasztika, utazás, új dolgok tanulása, társasági élet, extrém szex kipróbálása, drogok.. minden, amit úgy érzel szeretnél magadnak a világból, ilyenkor érdemes tanítani is, meg családdal lenni, hogy rajtuk keresztül tovább élj. Fotózni, kapcsolatokat èpíteni..

Kb bármi, ilyenkor kevés dolog köt, csak az egészség szokott gondoz okozni.

jan. 28. 09:24
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Az attól függ, mire van igény és/vagy idő. Munka mellett ugye kicsit korlátoltabb az ember, de tanulni és élményeket szerezni így is van idő. Rengeteg hobbi van, amit ki lehet próbálni. A barkácsoláson át a főzésig minden.

Ismerkedni /ha nincs kapcsolat/ ebben a korban is lehet. Illetve a társas tevékenységek pl sakk, póker, vagy némi sport több emberrel, vagy tánc - szerintem ilyenkor a legfontosabbak. Idősebb korban közösségben lenni biztonságot és örömöt ad.

jan. 28. 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!