Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ha valaki személyes témában...

Ha valaki személyes témában kérdez, vagy feltételez rólam. Hogyan érdemes jelezni, hogy ez nem fér bele?

Figyelt kérdés
Mit lehet ilyenkor mondani neki?
tegnapelőtt 21:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen! Megkell húzni mindig a határokat .
tegnapelőtt 23:02
 12/18 A kérdező kommentje:
Felettes kérdezi
tegnapelőtt 23:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Aztán mit kérdez?

Hogy tangát hordasz-e? Hogy szűz vagy-e még? Hogy alul csupasz vagy, vagy szőrös? Hogy milyen pózokat kedvelsz?

Ha igen, akkor mondd neki, hogy ezekről nem szeretnél beszélni. És sürgősen keress másik munkahelyet!

tegnapelőtt 23:10
 14/18 anonim ***** válasza:
68%
Magánügy.
tegnap 03:36
 15/18 anonim ***** válasza:
31%

"igen, csak nem jut eszembe ilyen"

Gyakorolj. Nem hülyeség a tükör elé állva beszelni, ha kényelmetlennek is érzed eleinte, megszokod és a végén úgy hazudsz, mint egy politikus.

tegnap 07:53
 16/18 anonim ***** válasza:
28%

Nahát én is hasonló vagyok, egyszer láttam egy szitut, igaz két kolléga beszélt, egyik kérdezett valamit, másik oda se néz, folytatja a dolgát, és unottan az orra alatt mondja: tessék? Még egyszer nem kérdezte meg a másik.

Vagy vannak, akik témát váltanak válasz nélkül, feltesznek másmilyen kérdést.

tegnap 09:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen esetekben annyit szoktam mondani, "elnézést, erről nem szeretnék beszélni. Köszönöm, hogy megérti.".
tegnap 17:58
 18/18 anonim ***** válasza:
53%
Bocs, de semmi közöd hozzá.
ma 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!