Ha valaki személyes témában kérdez, vagy feltételez rólam. Hogyan érdemes jelezni, hogy ez nem fér bele?
Figyelt kérdés
Mit lehet ilyenkor mondani neki?tegnapelőtt 21:51
11/18 anonim válasza:
Igen! Megkell húzni mindig a határokat .
12/18 A kérdező kommentje:
Felettes kérdezi
tegnapelőtt 23:05
13/18 anonim válasza:
Aztán mit kérdez?
Hogy tangát hordasz-e? Hogy szűz vagy-e még? Hogy alul csupasz vagy, vagy szőrös? Hogy milyen pózokat kedvelsz?
Ha igen, akkor mondd neki, hogy ezekről nem szeretnél beszélni. És sürgősen keress másik munkahelyet!
15/18 anonim válasza:
"igen, csak nem jut eszembe ilyen"
Gyakorolj. Nem hülyeség a tükör elé állva beszelni, ha kényelmetlennek is érzed eleinte, megszokod és a végén úgy hazudsz, mint egy politikus.
16/18 anonim válasza:
Nahát én is hasonló vagyok, egyszer láttam egy szitut, igaz két kolléga beszélt, egyik kérdezett valamit, másik oda se néz, folytatja a dolgát, és unottan az orra alatt mondja: tessék? Még egyszer nem kérdezte meg a másik.
Vagy vannak, akik témát váltanak válasz nélkül, feltesznek másmilyen kérdést.
17/18 anonim válasza:
Ilyen esetekben annyit szoktam mondani, "elnézést, erről nem szeretnék beszélni. Köszönöm, hogy megérti.".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!