Ki hogyan ül bele a fürdőkádba?
Mármint akinek klasszikus van ami téglalap szerű..
a dugó van a lábatoknál ahol lefolyik a víz, vagy a feneketek kerül a lefolyó fölé?
Először én is fogtam a fejemet a kérdéstől, de az iránnyal kapcsolatban nem rossz kérdés. Nekem is úgy életszerű, hogy a lábamnál legyen a dugó. Nem azért, mert ki tudnám húzni a lábammal. De apám például fordítva ült be és még családjában is fordítva ült be valaki.
9: Szerintem ezt kalkuláld át... Hetente egyszer fürdök, közben őszig még hárman mosogattunk, és havi 5-E volt a vízszámla átlag alatt. Ahhoz valamit nagyon durván kell tolnod vagy tolnotok, hogy átlagfogyasztás alatt ne férjen bele egy relaxáló nagyfürdés se! De még ha le is redukálod havi 1 vagy 2 fürdésre, az sem csapja fel a vízszámlát!
11+
9: Ha pedig annyi túl van tolva valami, akkor főleg lényegtelen már 1 vagy 2 fürdés!
Jó akinek van kádja.
Ezt a sz.r putrit azért fogom eladni, mert nem lehet bele kádat rakni.
"2 éve nem ültem be, csak zuhanyzok, drága a víz. :("
Kevés vízben is lehet fürdeni, és sok vízben is lehet zuhanyozni, a kettőnek nincs köze egymáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!