Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A szaunák az új nudik?

A szaunák az új nudik?

Figyelt kérdés

Sokfelé már pucérak a szauna részek a welnessekben, és a nudista strandokkal szemben itt elég sok a nő, akár még a fiatalabb korosztályból is.

Amíg a nudi strandokon főleg férfiak vagy öregek szoktak lenni.

jan. 2. 17:20
 1/7 anonim ***** válasza:
84%
Kellenének nudista konditermek és uszodák, sőt, egyes helyeken kötelezővé tenném a meztelenséget.
jan. 2. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szaunába eleve meztelenül, vagy szaunalepedővel normális bemenni.
jan. 2. 17:35
 3/7 Senior Séf ***** válasza:
100%
A szaunák régebbi keletűek, mint a nudik
jan. 2. 18:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Regebbi de furdoruhasak voltak mindig is. Mostanaban kezd terjedni a pucersag.
jan. 2. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Aki jól érzi ott magát, annak mindenféleképpen.
tegnap 12:51
 6/7 Metionin ***** válasza:
100%
A szaunák eredetileg pucérak voltak, csak amikor átkerült a szokás más országokba, az ottani kultúrához formálták és így lett koedukált meg fürdőruhás. A meztelenül/lepedőben szaunázás csak az eredeti szokás terjedése. Pl. Finnországban piktogram is van kint, hogy tilos a fürdőruha a szaunákban.
tegnap 13:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem vagyok nudista (leszámítva a monokinizést a Balcsin), de egyszer kipróbáltam skandináv országban az ottani szaunát, ahol az volt a szabály, hogy ha el szeretnéd magadat takarni, azt maximum szaunalepedővel teheted. Kipróbáltam először lepedőbe csavarva, már ott éreztem, hogy sosem fogok visszatérni a fürdőruhában szaunázásra, de úgy, hogy csak magad, meg a lábad alá van terítve a lepedő, még jobb.

Szerencsére a helyi uszodában nincs probléma azzal, hogy lepedőbe csavarva szaunázok, zárt lábakkal ülök, szóval senki nem lát semmit, csak azt, hogy egy nő be van csavarva egy törölközőnek látszó dologba, ami mindent takar - akár lehetne is alatta pl. pánt nélküli fürdőruha.

tegnap 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!