A szaunák az új nudik?
Sokfelé már pucérak a szauna részek a welnessekben, és a nudista strandokkal szemben itt elég sok a nő, akár még a fiatalabb korosztályból is.
Amíg a nudi strandokon főleg férfiak vagy öregek szoktak lenni.
Nem vagyok nudista (leszámítva a monokinizést a Balcsin), de egyszer kipróbáltam skandináv országban az ottani szaunát, ahol az volt a szabály, hogy ha el szeretnéd magadat takarni, azt maximum szaunalepedővel teheted. Kipróbáltam először lepedőbe csavarva, már ott éreztem, hogy sosem fogok visszatérni a fürdőruhában szaunázásra, de úgy, hogy csak magad, meg a lábad alá van terítve a lepedő, még jobb.
Szerencsére a helyi uszodában nincs probléma azzal, hogy lepedőbe csavarva szaunázok, zárt lábakkal ülök, szóval senki nem lát semmit, csak azt, hogy egy nő be van csavarva egy törölközőnek látszó dologba, ami mindent takar - akár lehetne is alatta pl. pánt nélküli fürdőruha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!