Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rossz ember vagyok amiatt...

Rossz ember vagyok amiatt mert nem igazan tudok dolgozni?

Figyelt kérdés

Csak akkor erzem jol magam ha nem megyek ki a hazbol vagy olyannal vagyok, olyan ember tarsasagaban akit kedvelek. Tudom hogy a munka nem arrol szol hogy jol erezzem magam de nekem nem megy es nem azert mert nem akarok dolgozni hanem mert nem tudok, nagyon nehez nekem. Rosszul leszek ha arra gondolok hogy emberek kozott kell lennem, panikrohamom lesz, nyugtatot kell bevennem. Nem megy nekem a tarsas elet. Nagyon rosszul erzem magam emiatt es elgondolkoztam rossz ember vagyok e azert mert ilyen vagyok.

26N

jan. 2. 14:12
A kérdező szavazást indított:
Rossz ember vagyok
Nem leszek rossz ember ettol fuggetlenul
23 szavazat
 1/8 A kérdező kommentje:
Azert is nehez ez mert mastol fuggok anyagilag es 26 eves vagyok. Nagyon nehez tenyleg.
jan. 2. 14:15
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Nem vagy rossz ember, de szakemberhez jársz? Mert bizonyára te is tudod, hogy ez nem normális, törekedni kell a helyzet megoldására, ami nem az, hogy életed végéig eltart valaki.
jan. 2. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
81%

Nem vagy emiatt rossz ember.

Minden rossz szándék és rosszindulat nélkül mondom, hogy a pánikrohamokat kezelni kell, ahogy ezt az egész helyzetet, állapotot is. Komolyan nem bántásként mondom, főleg, mert Covid után volt olyan időszakom, kisebb traumával megfűszerezve, amikor kint, az utcán, vagy épp emberek közt nekem is voltak pánikrohamjaim, mondhatni rendszeresen. Szóval átérzem.

Te magad is írtad, hogy nehéz, ami sajnos csak tovább romlik, ha nem foglalkoznak vele kellően. És az minél később történik meg, annál nehezebb lesz kijutni belőle, és annál több időbe telik ez majd.

jan. 2. 14:22
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Akkor lennél rossz ember ha másnak ártani akarnál.

Szakembernél voltál?

Home office-os munka nem lenne jó? (Ahogy látom nem azzal van bajod, hogy dolgozz.)

jan. 2. 15:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy rossz ember, esetleg otthoni munkát lehetne végezni, mert azzal lekötöd magadat hasznos/értelmes tevékenyységgel.
jan. 2. 17:18
 6/8 anonim ***** válasza:
42%

Nem vagy rossz. Főleg nem emiatt.

Ez egy romlott társadalom amiben vagyunk, és lassan tönkre is fog menni.

Én is így vagyok kérdező, és vagyunk még sokan mások...

Én ha jön a meleg inkább kertészkedem. Gyűjtök flakonokat azt tudok kenyeret venni (bár nem ma mert rossz volt a gép). Ha pedig meg kell halnom mert nem tudok gyógyszert kiváltani a lejárt TB-m miatt, akkor már meditációval készülök a halálra is.

Az a helyzet felépítettünk egy súlyosan kóros társadalmi rendszert, és ez van akinek nem tetszik. Hát mi ellenállunk. Talán egyszer egy másik életben majd más körülmények közt szerencsésebbek leszünk :)

A jó és a rossz amúgy is emberi megfogalmazás. Ami valakinek jó az másnak lehet rossz. A lényeg az, ne foglalkozz nagyon másokkal.

jan. 2. 18:05
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Főállású anya szerepe rád van szabva..
jan. 2. 19:11
 8/8 anonim ***** válasza:
17%

Aki a home office-t írja, kevés ilyen meló van, és azt is magabiztos emberek kapják, nem azok, akik félnek az emberektől.

Képzettség kell hozzá, és az sem úgy működik, hogy teljesen otthonról dolgozhat.

Nők esetében ezeknek az szokott lenni a vége, hogy talál egy férfit és szül 3-4 gyereket, hogy ne kelljen dolgozni.

Aztán mire el kellene mennie dolgozni, alkoholista lesz, és úgy 50 éves korára teljesen lecsúszik.

jan. 2. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!