Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Igazságtalan a munkáshitel?

Igazságtalan a munkáshitel?

Figyelt kérdés
Én kint vagyok 6 hónapja pont most sikerült kb 4 milliót félretennem. Most meg azokkal egy szinten leszek akik feltudják ezt venni 0 munkával.

tegnap 10:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Sehogy, majd megy az utcára vagy ő is felveszi a munkáshitelt.

Ez egy tudatos rabszolgagyártás része.

Nyilván nem azok fogják felvenni, akiket a szülei tudatosan vállaltak, hanem a csórók, akiknek még 200 ezer Ft-ot se tud adni a szülő, hogy albérletbe menjen.

Na, az ilyen gyerek, aki soha nem kapott semmit, és kap 4 milliót, az fogja elkölteni egyből drága tvre, ruhára vagy autóra, mert végre nem egy nyomorultnak érzi magát, aztán majd később esik le neki milyen árat fizet ezért!

tegnap 12:48
 12/14 A kérdező kommentje:
Igen vissza kell fizetni, de par ev mulva amig torleszt mennyit fog erni az a penz amennyit kell torlesztenie? semmit
tegnap 13:00
 13/14 anonim ***** válasza:

#10: Minden szavaddal egyetértek. sőt, ilyen oktatás, egészségügy, szociális háló stb mellett az optimális gyerek szám nem egy, hanem nulla.

De egyszerűen nem számít. Én nem mennék odáig, hogy tudatos rabszolgatartás. Bár ezt az álláspontot is megértem. Szerintem ennél sokkal prózaibb és rövidtávúbb célokról van szó. A jelenlegi politikai/gazdasági/hatalmi elit pozícióban akar maradni. Minden erre megy ki. Leelli az alkalmatlan, pénzügyi analfabéta a három gyereket, máris sarokba van szorítva. elég csak belengetni, hogy nem fogja a másik oldal finanszírozni a választások után ezt a fenntarthatatlan gazdaság/családpolitkát és máris odaszavaz. Pusztán ennyiről van szó szerintem. (Nyilván a háttérben a puszta hataloméhség mellett a pénzig ygyrapodás stb ott van, de az már a motiváció kérdése a fent említett körökben)

tegnap 13:04
 14/14 Noren1989 ***** válasza:
43%
Nem igazsàgtalan ez, csak egy elqrt húzàs megint a lakossàg hitelmennyiségének növelésére.
tegnap 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!