Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire pofátlan dolog...

Mennyire pofátlan dolog eladni egy karácsonyi ajándékot ?

Figyelt kérdés

Okostelefont kaptam, de a jelenlegit nem szeretném lecserélni. Ráadásul androidos telefont kaptam én meg iPhonet használok.

Nálam csak fogja a port, holott más ki tudná használni. Nagyon nagy pofátlanság lenne eladni?

tegnap 12:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Én tuti eladnám vagy visszavinném boltba
tegnap 12:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem pofátlan dolog, a tiéd.
tegnap 12:22
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Semennyire , cseréld be arra amire kell vagy szakfórumon Marketplacen add el .
tegnap 12:26
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám vagy gondolnám annak. Te úgysem tudnád használni, nem is kifejezetten neked tetsző, valaki meg lehet, hogy szívesen megvenné.
tegnap 12:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Visszaküldeném vagy visszavinném.
tegnap 12:42
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem tudod honnan van, lehet már le is járt a 14 nap, valamint nem szeretném, ha az ajándékozó megtudná, hogy eladtam.
tegnap 12:44
 7/11 anonim ***** válasza:
11%
Dikk szivtelen
tegnap 12:45
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen racionális hozzáállás.
tegnap 12:59
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem apukám hozott egy drága kabátot külföldről, előre kérdeztem, ha nem jó a méret, vissza tudja-e majd vinni, mire közölte, hogy nem viszi, hát majd adjam el jó pénzért akkor😃 Végül is nem volt jó, de a feleségének igen, meg tetszett is neki, úgyhogy az övé lett, én meg nem kaptam semmit.😂

De szerintem a többségnek rosszul esne amúgy, ha elpasszolod az ajándékot, viszont annak tényleg semmi értelme, hogy porosodjon. Add el nyugodtan és vegyél valamit, aminek örülsz. Az ajándékozóval meg remélhetőleg nem találkozol olyan gyakran vagy nem fog eszébe jutni, hogy rákérdezzen, hogy na milyen az új telefon.

tegnap 13:17
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem pofátlanság.
tegnap 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!