Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit tud az ember “sikerként”...

Mit tud az ember “sikerként” megélni, ami nem munkához/pénzhez kapcsolódik?

Figyelt kérdés

tegnap 12:09
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
80%
Minden siker szerintem, ami magának az egyénnek vagy a környezetének a javát, fejlődését szolgálja.
tegnap 13:32
 12/26 anonim ***** válasza:
32%
Konzisztens győzni tudás online Player versus Player videójátékban -- pl. Call of Duty, Street Fighter.
tegnap 13:34
 13/26 anonim ***** válasza:
50%
Amit egy adott személy sikerként könyvel el, az nem csak pozitív dologhoz lehet köthető. Lehet a célja például addig szekálni valakit, míg felmond, elköltözik stb. És ha ez megtörténik, sikerélménye lesz.
tegnap 13:54
 14/26 anonim ***** válasza:
67%
Bármilyen emberi kapcsolat, illetve ha az ember tud kis dolgoknak is örülni, pl ha életében először megfőz mondjuk egy ételt ami jól is sikerül, vagy csinál egy sütit első alkalommal és kitűnő. Vagy vannak olyan párok, ahol a teherbeesés először sikerül, a több sikertelenség után. Én pl azt is sikernek könyveltem el, amikor leérettségiztem. Mondjuk az a munkavállalás egyik feltétele ez is igaz.
tegnap 14:03
 15/26 anonim ***** válasza:
74%

Bármit. Lehetnek egyszerű hétköznapi dolgok is, akár egy takarítás után érezhet az ember sikerélményt, ahogy végignéz a tiszta lakáson.

Lehet bármilyen cél elérése, fejlődés valami hobbi tevékenységben, sikeresen elintézni dolgokat, segíteni másokon stb.

tegnap 14:11
 16/26 anonim ***** válasza:
51%
Kreatív dolgok, pl rajzolás, főzés.
tegnap 14:38
 17/26 anonim ***** válasza:
58%

Egy üveglapnak a meghúzott karc mentén való hibátlan elpattintása - na, ez a siker!

😆

tegnap 14:43
 18/26 anonim ***** válasza:
39%
Ez mind igaz lehet, amit írtok, de -egy kivétellel- minegyikért meg kell dolgozni, vagy legalább tenni érte valamit. A kérdező pont a munkához nem kapcsolódó sikerről kérdez.
tegnap 14:49
 19/26 anonim ***** válasza:
65%
Szerelmi ambíciók kiélését is meg lehet élni nagy sikerként.
tegnap 14:54
 20/26 anonim ***** válasza:
75%

Siker - ha kitűztél bármilyen célt bármely területen és végrehajtottad. Az eredménytől függetlenül is sikernek érezheted, mert végigcsináltad.

18 Munka/pénz párosítás- ez nekem az állást jelenti, amiért a fizetésemet kapom. Ennek a megfogalmazásnak nincs köze számomra ahhoz a kifejezéshez, hogy valamiért "megdolgozunk".

tegnap 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!